Duurzame aanbieder logo

Met een Duurzame Aanbieder weet u waar u aan toe bent.

 

Steeds meer mensen willen duurzamer wonen, en ook het aantal mensen dat hun huis energieneutraal wil maken groeit. Maar er zijn veel energiebesparende maatregelen, en nog meer aanbieders die ze uit zouden willen voeren. Het is niet altijd duidelijk welke maatregelen nodig zijn om een huis energieneutraal te maken. Zelfs als er een goed plan ligt blijft het vervolgens vaak lastig om een betrouwbare en gedegen uitvoerder te vinden. Om deze problemen voor mensen met een energieneutrale woonambitie op te lossen hebben Bouwend Nederland, UNETO-VNI, OnderhoudNL en BespaarLokaal gezamenlijk Duurzameaanbieder.nl opgezet. 

 

Duurzameaanbieder.nl is een platform waarop aanbieders te vinden zijn die u kunnen helpen en begeleiden bij het energieneutraal maken van uw woning. Susteen hoort bij de eerste 10 door SKG-IKOB goedgekeurde duurzame aanbieders. Dit houdt in dat wij voldoen aan de zeven criteria van het profiel Duurzame Aanbieder:

 

  1. De aanbieder kan maatregelen richting energieneutraal ontwerpen en aanbieden (one-stop shop aanbod).
  2. De aanbieder biedt de geadviseerde maatregelen ook (modulair of seperaat) aan.
  3. De aanbieder kan informatie verschaffen over financiële faciliteiten.
  4. De aanbieder kan de maatregelen richting energieneutraal uitvoeren op basis van één enkele overeenkomst, en met één aanspreekpunt voor de klant (one-stop-shop uitvoering).
  5. De aanbieder blijft betrokken bij de klant (”after sales”).
  6. De aanbieder biedt de optie van meer uitgebreide dienstverlening na installatie (i.e. onderhouds- / servicecontracten, besparingsanalyses).
  7. De aanbieder biedt standaard garantie op nieuw energielabel; en een energieprestatiegarantie bij een offerte voor het energieneutraal maken van de woning.

 

Bij Susteen zijn we er trots op dat we aan al deze criteria kunnen voldoen. Nog belangrijker is dat wij al deze opties kunnen aanbieden binnen onze normale dienst. Zo kunnen klanten van Susteen via ons energieadvies zelf bepalen hoe ver ze willen verduurzamen, en in welk tempo. Of u nou alleen wilt isoleren, gasloos wilt wonen, of (stapsgewijs) naar energieneutraal wilt gaan: wij begeleiden u op uw persoonlijke pad naar verduurzaming.

 

 

Zelf op weg naar energieneutraal? Of heeft u nog iets kleinere ambities, maar wilt u wel energie gaan besparen? Met Susteen haalt u een duurzame aanbieder in huis die u oplossingen op maat voor u en uw woning kan adviseren.

Lees wat ons energieadvies u te bieden heeft >