Advies voor energieneutraal en/of gasloos wonen

Een advies bedoeld voor klanten die de ambitie hebben om energieneutraal of gasloos te wonen.

Energieneutraal/gasloos wonen

U wilt energieneutraal en/of gasloos wonen. Dat is een mooie ambitie. Wij helpen u daar graag bij. En met het Energieneutaal/gasloos advies van Susteen gaat dat ook gegarandeerd lukken. En zo bent u optimaal voorbereid op de toekomst.

 

Onze beloften

  • U krijgt van ons een bespaaradvies dat helemaal is afgestemd op uw wens om energieneutraal/gasloos te wonen.
  • Blijkt energieneutraal/gasloos in de praktijk niet haalbaar dan betaalt u slechts de prijs van een optimaal bespaaradvies (dus € 249 i.p.v. € 479,-).
  • Omdat wij uitsluitend werken met gecertificeerde energieadviseurs geven wij garanties af op onze berekeningen. Haalt u de besparingen niet, dan betalen we het verschil tussen voorgerekend en gerealiseerd energiegebruik aan u uit. Eerlijk is eerlijk. (kijk hier voor de voorwaarden)
  • U krijgt altijd de mogelijkheid om de maatregelen door ons als hoofdaannemer te laten uitvoeren. Dan is alles in één keer goed geregeld.

 

Hoe gaan we te werk

Veel bedrijven willen u zoveel mogelijk offertes aanbieden zonder u echt te kennen. Susteen gelooft daar niet in. Door 12 jaar ervaring weten wij inmiddels dat elk huis en elke bewoner anders is. Daarom draait bij ons alles om u en om uw woning.

Onze adviseur komt bij u thuis om uw woonsituatie door te nemen, uw vergaande ambitie te bespreken en de mogelijkheden van de woning te bekijken. Uw woning wordt ingemeten en geïnspecteerd. De energetische staat van de woning wordt volledig in kaart gebracht. Op deze manier brengen wij technische mogelijkheden en uw wensen bij elkaar. Omdat energieneutraa/gasloos ingrijpend kan zijn, komt de adviseur zo nodig terug voor aanvullend onderzoek.

 

Resultaat: uw persoonlijke woningverbeterplan

Enige tijd na het bezoek ontvangt u uw persoonlijke woningverbeterplan. Dit is een rapport waarin u leest welke maatregelen wij aan u adviseren om energieneutraal danwel gasloos te gaan wonen en welke kosten daarmee gemoeid zijn. De voorgestelde maatregelen zijn de best denkbare oplossingen die passen bij uw wensen en de mogelijkheden van uw woning. Ook rekenen we uit wat de terugverdientijd is van de van alle maatregelen en leest u voor welke lokale, regionale en nationale subsidies u in aanmerking komt.

Met uw persoonlijke woningverbeterplan heeft u al een goed beeld van wat er mogelijk is in uw huis. Wij komen op afspraak bij u thuis om het plan door te nemen en eventueel een planning op te stellen. Ook na de adviesfase staan we u met raad en daad bij. Indien gewenst kunnen wij het plan ook als hoofdaannemer voor u uitvoeren. Dan is alles in één keer goed geregeld.

Aanmelden ‘energieneutraal / gasloos advies’

    Dhr.Mevr.

    Ja, ik wil graag een afspraak maken voor 'Energieneutraal/gasloosadvies'. Bel me voor een afspraak.

    Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.