Energieneutraal wonen in eigen Huis: meneer Vos.

Meneer Vos heeft enkele jaren geleden zonnepanelen bij Susteen afgenomen. Momenteel werkt hij samen met Susteen hard aan de verwezenlijking van zijn uiteindelijke doel: Zijn bestaande woning uit 1979 energieneutraal maken.

 

Al enige jaren ben ik ervan overtuigd dat we moeten proberen onze CO2-uitstoot te verminderen. Ik heb dan ook al zonnepanelen en een zonneboiler, en mijn woning is goed nageïsoleerd. Ik wilde graag weten wat ik nog meer kon doen en leerde via het internet, folders en het nieuws steeds meer over energieneutraal wonen.
Meneer Vos Energieneutraal Klantreview | Susteen
Hoe heeft u de keuze voor Susteen gemaakt?
Mijn eerste stel zonnepanelen is geleverd via Susteen, en die service beviel mij destijds goed. Ook de begeleiding en adviezen van de deskundige bevielen mij als realistisch en deskundig.

Hoe bevalt de weg naar energieneutraal tot zover?
Het energieneutraaladvies van Susteen was realistisch en toegepast op mijn situatie en doelen. Wel duurde het even voordat ik de benodigde financiën in orde had. Hypotheekverschaffers zijn jammer genoeg niet altijd even meegaand, maar uiteindelijk heb ik de financiering toch rond kunnen krijgen.

Wat hoopt u te bereiken met het energieneutraal maken van uw woning?
Uiteindelijk wil ik vooral comfort zonder kopzorgen. Ik houd van een hoge kamertemperatuur maar wil óók mijn CO2-uitstoot stevig verminderen.

Susteen is er trots op om samen met meneer Vos dit mooie doel te mogen realiseren. Dit gebeurt middels de installatie van extra zonnepanelen en de plaatsing van een warmtepomp. Ook zal een ander bedrijf nog vloerverwarming in de woning aanbrengen. Wanneer de werkzaamheden voltooid zijn zullen wij samen met meneer Vos nog eens terugblikken op de verbouwing en het resultaat evalueren.

 

Wilt u ook van uw bestaande woning een energieneutraal huis maken?

Met ons energieadvies ontdekt u precies wat er mogelijk is >