Uw Investering in verduurzaming Financieren

Het verduurzamen van uw woning vraagt om een investering. Deze investering betaalt zich meestal dubbel en dwars terug. Dit gebeurt doordat woningverduurzaming ook daadwerkelijk een woningverbetering is: uw wooncomfort stijgt, uw energiekosten dalen en uw woning wordt meer waard. Toch is het belangrijk om het financiële plaatje goed in beeld te hebben. Ontdek hoe Susteen u hierbij kan helpen.

Beschikbare Subsidies en Regelingen inventariseren

Subsidies en Regelingen woningverduurzaming

Uw woning verduurzamen doet u natuurlijk graag zo voordelig mogelijk. Een belangrijke factor is de beschikbaarheid van subsidies en gunstige regelingen. De overheid biedt hier veel kansen toe, maar het kan ingewikkeld zijn om goed te inventariseren wat er allemaal precies mogelijk is. Wij zorgen dat alle subsidiemogelijkheden en voordelige relingen die op u van toepassing (kunnen) zijn standaard meegenomen worden in uw energieadvies. Ook nemen wij u veel werk uit handen bij de uiteindelijke aanvraag van subsidies.

Financieringsmogelijkheden

Susteen duurzaam financieren icon

Er zijn een boel manieren om de verduurzaming van uw woning te bekostigen. Veel van deze financieringsopties zijn voor mensen die geld aan verduurzamen besteden een stuk voordeliger dan ‘’regulier lenen’’. Wij zetten de meest gangbare opties graag voor u op een rijtje.

Kosten en Baten Inschatten

Bij woningverduurzaming gaat de kost voor de baat uit. Maar wat kost verduurzamen nou eigenlijk, en wat gaat het opleveren? Dit is een vraag die van zeer veel factoren afhankelijk is. Via ons energieadvies krijgt u een specifieke en gedetailleerde berekening van de geschatte terugverdientijd van uw investering. Ook krijgt u zo een duidelijk beeld van de te verwachten winst op de langere termijn.