Uw investering in verduurzaming Financieren

Het verduurzamen van uw woning vraagt om een investering. Deze investering betaalt zich meestal dubbel en dwars terug. Door uw woning te verduurzamen verbetert u uw huis namelijk op verschillende manieren verbetert: uw wooncomfort stijgt, uw energiekosten dalen en uw woning wordt meer waard. Er valt dus veel te winnen, maar hiervoor zult u wel eerst moeten investeren. Hierom is het handig om het financiële plaatje goed in beeld te hebben.

Subsidies en Regelingen woningverduurzaming

Beschikbare subsidies en regelingen inventariseren

Investeren in energiebesparing is vaak financieel aantrekkelijk, maar u wilt natuurlijk ook dat de investering betaalbaar blijft. Een belangrijke factor is de beschikbaarheid van subsidies en gunstige regelingen. De overheid biedt verschillende voordelen, maar het kan ingewikkeld zijn om goed in kaart te brengen wat er allemaal precies mogelijk is. Wij zorgen dat alle bij ons bekende subsidiemogelijkheden en relingen die op u van toepassing (kunnen) zijn standaard meegenomen worden in uw energieadvies. Ook nemen wij u waar mogelijk werk uit handen bij de uiteindelijke aanvraag van subsidies.

Susteen duurzaam financieren icon

Financieringsmogelijkheden

U kunt de verduurzaming van uw woning op verschillende manieren bekostigen. Er zijn verschillende voordelige financieringsopties speciaal voor investeringen in energiebesparing en duurzaam wonen beschikbaar. Wij hebben de meest gangbare opties alvast voor u op een rijtje gezet.

Kosten en baten inschatten

Bij woningverduurzaming gaat de kost voor de baat uit. Maar wat kost het verduurzamen van uw woning nou echt, en wat gaat het u allemaal opleveren? Het antwoord op deze vragen kan per persoon veel verschillen, en is afhankelijk van veel factoren. Ons energieadvies biedt u een persoonlijk, eerlijk en gedetailleerd beeld van de kosten en baten van verduurzaming van uw woning. Zo weet u precies waar u aan toe bent.