Uw investering in een duurzamere woning financieren

Door uw woning te verduurzamen verbetert u uw huis op verschillende manieren: uw wooncomfort stijgt, uw energiekosten dalen en uw woning wordt meer waard. Er valt dus veel te winnen, maar hiervoor zult u wel eerst moeten investeren in duurzame maatregelen. Hierom is het handig om het financiële plaatje goed in beeld te hebben.

Beschikbare subsidies en regelingen inventariseren

Subsidies en Regelingen woningverduurzaming

Investeren in energiebesparing is vaak financieel aantrekkelijk, maar u wilt natuurlijk ook dat uw investering betaalbaar blijft. Gelukkig zijn er verschillende subsidies en gunstige regelingen voor mensen die hun huis energiezuinig willen maken. Zo biedt de overheid verschillende voordelen, en zijn er vaak ook op lokaal niveau regelingen. Het kan ingewikkeld zijn om goed in kaart te brengen wat er allemaal precies mogelijk is. Wij zorgen altijd dat alle bij ons bekende subsidiemogelijkheden en regelingen die op u van toepassing (kunnen) zijn standaard meegenomen worden in uw energieadvies. Ook kunnen wij u bijstaan met informatie en begeleiding bij uw uiteindelijke aanvraag van subsidies.

Financieringsmogelijkheden

Susteen duurzaam financieren icon

U kunt de verduurzaming van uw woning op verschillende manieren bekostigen. Er zijn verschillende voordelige financieringsopties speciaal voor investeringen in energiebesparing en duurzaam wonen beschikbaar. Wij hebben de meest gangbare opties alvast voor u op een rijtje gezet.

Kosten en baten inschatten begint met goed advies

De investering die u doet in een duurzamere woning kan zichzelf dubbel en dwars terugverdienen. Maar welke maatregelen zijn voor u financieel aantrekkelijk? wat kost het verduurzamen van uw woning nou echt, en wat gaat het u allemaal opleveren? Het antwoord op deze vragen verschilt per persoon en is van veel factoren afhankelijk. Het energieadvies van Susteen biedt u een persoonlijk, eerlijk en gedetailleerd beeld van de kosten en baten van verduurzaming van uw woning. Zo weet u precies waar u aan toe bent.