De extra zekerheid van Susteen

Kiezen voor Susteen betekent kiezen voor zekerheid. Wij hebben die zekerheid vastgelegd in twee duidelijke garanties. Zo weet u dat u altijd geld bespaart en geen enkel risico loopt.

Adviesgarantie

  • De adviesgarantie van Susteen houdt in dat wij altijd in staat zijn een advies te geven, waarbij u vanaf de eerste maand goedkoper uit bent, zonder dat u eigen geld hoeft te investeren. Kunnen wij een dergelijk advies niet uitbrengen, dan bent u geen advieskosten verschuldigd. No cure, no pay. (ziet u om persoonlijke, bijvoorbeeld esthetische, redenen af van maatregelen, dan vervalt uiteraard deze garantie)
  • Neemt u een uitgebreid advies af en slagen wij er niet in uw woning gasloos en/of energieneutraal te maken, dan betaalt u het tarief van een ‘Optimaal besparen’ advies. U betaalt dan € 249,- (i.p.v. € 479,-)

Bespaargarantie

Wij staan voor de volle 100% achter ons advies en kunnen u de uitkomst van onze berekeningen garanderen. Dit betekent dat u zeker weet dat u de door ons uitgerekende besparingen ook daadwerkelijk realiseert. Mocht dit namelijk niet het geval zijn, dan neemt Susteen aanvullende maatregelen of betaalt het verschil jaarlijks aan u uit tot 100% van het totale investeringsbedrag. Eerlijk is eerlijk.

De bespaargarantie geldt onder de volgende voorwaarden:

  • U kunt inzicht verschaffen in uw energieverbruik over de afgelopen twee jaar. U kunt deze gegevens eventueel opvragen bij uw energieleverancier.
  • Wij kunnen en mogen uw energiegebruik lopende de garantieperiode online monitoren.
  • Wij minimaal 2 maatregelen hebben geadviseerd
  • U laat alle geadviseerde maatregelen door ons uitvoeren.
  • U alleen gas en/of elektra gebruikt. Helaas kunnen wij geen bespaargarantie aanbieden aan mensen die gebruik maken van stadswarmte, hout- of pelletkachels
  • We maken afspraken over gelijkblijvend gebruik. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat wanneer u een sauna installeert de energiekosten daarvan op ons verhaalt. U tekent hiervoor de bespaargarantieovereenkomst.

Susteen werkt alleen met betrouwbare producten en ervaren installateurs. Daarom bieden wij veelal garanties die veel verder gaan dan de wettelijke voorschriften. Deze product- en installatiegaranties verschillen van product tot product en staan vermeld op de offerte. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 085 8085119