Aan de slag met je huis Tilburg

De ”Aan de slag met je huis”-projecten zijn interessant voor Tilburgse woningeigenaren die willen verduurzamen.

Via ”Aan de Slag met je huis” helpt de gemeente Tilburg woningeigenaren bij de verduurzaming van hun huis. Op de website aandeslagmetjehuis.nl informeert de gemeente haar inwoners over de mogelijkheden om energie te besparen. Ook leest u op deze website wat er in Tilburg allemaal speelt op het gebied van duurzaamheid: van de gemeentelijke ambities tot collectieve inkoopacties, en van lokaal nieuws over duurzaamheid tot energieadviezen.

De gemeente heeft Susteen ingeschakeld om Tilburgers te helpen bij de verduurzaming van hun huis. Met behulp van ons energieadvies weten woningeigenaren wat ze kunnen doen om energie te besparen, en ontdekken ze hoeveel dit kost en oplevert. Daarnaast organiseert Susteen collectieve inkoopacties waarmee u betaalbaar en vertrouwd kunt verduurzamen.

Ook verduurzamen via Aan de slag met je huis?

Woont u in Tilburg en wilt u weten hoe u uw huis duurzamer kunt maken? Kijk dan snel op ”Aan de slag met je huis” om te ontdekken wat er in uw gemeente speelt. Wie weet kunt u meedoen met een voordelige collectieve inkoopactie, of misschien heeft u wat aan de inspirerende verhalen van mede-woningeigenaren die u voorgingen. Ook kunt u als Tilburger via Aan de slag met je huis het energieadvies van Susteen met een mooie korting bestellen. U betaalt dan geen 170 maar slechts 85 euro.