Aan de slag met je huis Tilburg

Susteen organiseert in Tilburg diverse advies- en collectieve inkoopcampagne. Op dit moment loopt de ‘Collectieve Inkoopactie Isolatie’ voor huizen met een bouwjaar tussen 1930 en 1982. Door collectief in te kopen profiteren inwoners van Tilburg van een scherp en betrouwbaar aanbod.

Aan de Slag met je huis is een initiatief van de gemeente Tilburg waarmee woningeigenaren worden geholpen bij de verduurzaming van hun huis. Op de website aandeslagmetjehuis.nl informeert de gemeente haar inwoners over de mogelijkheden om energie te besparen. Ook leest u op deze website wat er zoal speelt in Tilburg op het gebied van duurzaam wonen: van de gemeentelijke ambities tot collectieve inkoopacties, en van lokaal nieuws over duurzaamheid tot energieadviezen.

 

Susteen is door de gemeente Tilburg ingeschakeld om Tilburgse woningeigenaren te helpen bij de verduurzaming van hun huis. Dit doen wij door betaalbare energieadviezen aan te bieden, collectieve inkoopacties te organiseren en door in geselecteerde wijken actief te zijn met extra acties en informatie.

Ook verduurzamen via Aan de slag met je huis?

Woont u in Tilburg en wilt u weten hoe u uw huis duurzamer kunt maken? Via onderstaande buttons ontdekt u makkelijk en snel welke acties er momenteel via aandeslagmetjehuis.nl lopen. Susteen is bij veel van deze campagnes betrokken, en wij helpen u graag verder bij de verduurzaming van uw woning.

Ontdekken wat Susteen via Aan de slag met je huis voor u kan betekenen?

Woont u in Tilburg en wilt u meer informatie over wat Susteen via Aan de slag met je huis voor u kan betekenen? Of wilt u meer weten over de omvang van ons energieadvies of van onze collectieve inkoopacties? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.