ABN AMRO rentekorting energiezuinige woning

ABN AMRO Rentekorting Energiezuinig Wonen

Deze actie is interessant voor mensen die hun nieuwbouwwoning met een ABN AMRO hypotheek willen bekostigen.

ABN AMRO wil duurzame nieuwbouw stimuleren. Zij bieden hierom een hypotheekrentekorting van 0,2% aan bij de aanschaf van aantoonbaar duurzame nieuwbouwwoningen. Deze korting geldt over de gehele getekende rentevaste periode (van 1 tot wel 30 jaar). Dit voordeel kan in de loop der jaren oplopen tot in de duizenden euro’s. U doet er als consument dus goed aan om uit te zoeken of u voor deze korting in aanmerking komt.

Welke rol speelt Susteen?

De ABN AMRO wil dat de energie-index (EI) van een woning vastgesteld wordt voordat zij de rentekorting toekennen. Hiertoe hebben zij onder andere Susteen als geschikte EPA gecertificeerde adviseur aangewezen. U kunt bij ons dus terecht voor een EI index, waarmee u mogelijk 0,2% korting op uw hypotheek kunt bedingen.

Let op! Het standaard energieadvies van Susteen bevat geen EI en is dus niet geschikt voor het verkrijgen van de door ABN AMRO geboden rentekorting. Als u contact met ons opneemt schatten wij voor u in of u kans maakt om aan de voorwaarden van dit ABN AMRO aanbod te voldoen alvorens u besluit of u een EI-index wilt laten vaststellen.

Wilt u weten of u mogelijk in aanmerking komt voor hypotheekrentekorting, of meer lezen over de mogelijkheden?

Lees verder op de website van ABN AMRO >

Aanmeldformulier

Heeft u interesse in een EI-index ten behoeve van uw ABN AMRO hypotheek? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op om de mogelijkheden met u te bespreken.

ManVrouw