ABN AMRO rentekorting op uw energiezuinige woning met behulp van Susteen

ABN AMRO Rentekorting Energiezuinig Wonen

Deze actie is interessant voor mensen die hun energiezuinige woning met een ABN AMRO hypotheek willen bekostigen.

ABN AMRO wil duurzame nieuwbouw stimuleren. Zij bieden hierom een hypotheekrentekorting van 0,2% aan bij de aanschaf van aantoonbaar energiezuinige woningen. Deze korting geldt over de gehele getekende rentevaste periode. U kunt tevens van deze regeling profiteren wanneer u al een hypotheek bij ABN AMRO heeft (op het moment van renteherziening). Het voordeel kan in de loop der jaren oplopen tot in de duizenden euro’s. U doet er als consument dus goed aan om uit te zoeken of u voor deze korting in aanmerking komt.

Wat voor voordeel biedt ABN AMRO mij?

Een zeer energiezuinige woning levert u bij ABN AMRO een hypotheekrentekorting van 0,2% op. Deze korting geldt voor de gehele rentevaste periode. Om te bepalen of u in aanmerking komt vraagt de bank u om een rapportage met daarin:

  • een berekening van de Energie-Index inclusief definitief energielabel (EI)
  • óf een berekening van de Energieprestatie Coëfficiënt (EPC)

Welke variant u nodig heeft hangt af van uw (beoogde) woning. De EI is geschikt voor de meeste bestaande woningen, een EPC is geschikt voor nieuwbouw en voor extreem zuinige bestaande woningen. Wij kunnen meestal snel voor u bepalen of u een EI- of toch een EPC-berekening nodig heeft.

U komt in aanmerking voor de extra rentekorting indien uw (beoogde) woning een EPC-waarde van onder de 0,4 of een EI-waarde van onder de 0,7 heeft. Als u contact met ons opneemt schatten wij voor u in of u kans maakt om aan de voorwaarden van dit ABN AMRO aanbod te voldoen alvorens u besluit of u een EI of EPC door ons wilt laten vaststellen.

Wat kan Susteen voor mij betekenen?

Het advies dat wij speciaal voor ABN AMRO-klanten ontwikkeld hebben voldoet aan alle eisen die de bank stelt. Wij bieden u echter nog veel meer dan dat. Onze ervaren adviseur komt bij u langs om de woning ”op te nemen”. Zo kunnen we alle benodigde berekeningen uitvoeren. Daarnaast neemt de adviseur uw woonwensen met u door. Naar aanleiding van uw woning en uw wensen ontvangt u van ons een persoonlijk woningverbeterplan. Hierin staat naast alle door de bank gevraagde informatie ook hoe u doeltreffend uw woning kunt verduurzamen op een manier die bij u, uw woning, én uw hypotheek past.

Wilt u weten of u mogelijk in aanmerking komt voor hypotheekrentekorting, of meer lezen over de mogelijkheden?

Lees verder op de website van ABN AMRO >

Let op! Ons standaard energieadvies bevat geen EI- of EPC-berekening en is dus niet geschikt voor het verkrijgen van de door ABN AMRO geboden rentekorting. Als u contact met ons opneemt schatten wij voor u in of u kans maakt om aan de voorwaarden van deze regeling te voldoen alvorens u besluit of u een advies met EI- of EPC-berekening wilt afnemen.

Aanmeldformulier

Heeft u interesse in een EI-index of EPC-berekening ten behoeve van uw ABN AMRO hypotheek? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op om de mogelijkheden met u te bespreken. Wij schatten dan samen met u in hoe kansrijk u bent om aan de door de ABN AMRO gestelde voorwaarden te voldoen. Besluit u aan de hand van deze inschatting een advies af te nemen? Dan zijn de kosten 300 euro.

ManVrouw