Achterhoekse Bespaaractie

Via de Achterhoekse Bespaaractie kunnen woningeigenaren uit de Achterhoek voor 20 euro isolatie-advies aan huis aanvragen en meedoen met de collectieve inkoop van isolatieglas, spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Inwoners van de gemeenten Aalten, Bronckhorst en Doetichem zijn al geïnformeerd over dit aanbod. De andere Achterhoekse gemeenten volgen later. Inschrijven kan via de website van de Achterhoekse Bespaaractie. Bent u op zoek naar een volledig energieadvies met woningverbeterplan? Bekijk dan de adviescampagne van het verduurSaam energieloket.

De komende maanden kunt u meedoen met de Achterhoekse Bespaaractie. Deze collectieve inkoop van woningisolatie wordt in samenwerking met Susteen uitgevoerd door het energieloket van de Achterhoekse gemeenten en gecoördineerd door AGEM. Het isoleren van uw huis kent verschillende voordelen. Zo is een goed geïsoleerd huis comfortabeler en heeft u een lagere energierekening, terwijl u ook nog eens iets goeds doet voor het milieu.

Over de Achterhoekse Bespaaractie

Doet u mee? Nadat u zich heeft aangemeld nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen. Onze isolatie-adviseur komt bij u langs om te onderzoeken welke isolatiemaatregelen bij uw woning passen. Ook kan de adviseur uw vragen over woningisolatie beantwoorden. Op basis van de inspectie ontvangt u van ons een advies over de mogelijkheden om uw huis beter te isoleren met isolatieglas, spouwmuur-, dak- en/of vloerisolatie. Kunt u uw woning isoleren? Dan sturen wij ook vrijblijvende offertes van geselecteerde uitvoerders mee. De isolatiebedrijven die via deze inkoopactie offertes aanbieden zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, ervaring en prijs. Kortom: gezamenlijk inkopen betekent een voordelig én betrouwbaar aanbod.

Is mijn woning geschikt voor deze inkoopactie?

Veel grondgebonden, niet-monumentale woningen die voor 1980 gebouwd zijn kunnen nog beter geïsoleerd worden. Bent u particulier eigenaar van een woning in de Achterhoek die aan deze omschrijving voldoet? Dan is de kans groot dat deze inkoopactie interessant is voor u. De inkoopactie is niet geschikt voor monumenten, appartementen (VvE’s) en woningen die na 1980 gebouwd zijn.

Waar vind ik meer informatie?

Wilt u eerst meer lezen over het aanbod? Dat kan op de website van de Achterhoekse Bespaaractie.

Inschrijven voor de Achterhoekse Bespaaractie

Wilt u meedoen aan de Achterhoekse Bespaaractie? U kunt zich via de website van de Achterhoekse Bespaaractie voor deze inkoopactie opgeven. De collectieve inkoopoffertes die u ontvangt zijn gratis en vrijblijvend. Voor het bezoek aan huis en bijbehorend isolatie-advies vragen wij een eigen bijdrage van 20 euro.