Gemeente Capelle Aan den IJssel

Capelle bespaart energie

Deze actie is beschikbaar voor geselecteerde inwoners in gemeente Capelle aan den IJssel. De gemeente Capelle aan den IJssel en Susteen werken samen in de nieuwe campagne ”Capelle Bespaart Energie”. Deze campagne is opgezet om woningeigenaren te helpen bij het realiseren van een comfortabele en energiezuinige woning met lagere woonlasten.

Gemeente Capelle aan den IJssel biedt u de kans om uw woning tegen gereduceerd tarief te laten inspecteren door een vakkundig energieadviseur van Susteen. Dit bezoek zal resulteren in een woningverbeterplan. Het woningverbeterplan bestaat uit een pakket aan maatregelen. In dit pakket worden uw persoonlijke woonwensen en de mogelijkheden die uw woning biedt voor verduurzaming meegenomen. Het advies kost normaal 150 euro, maar wordt u tijdelijk aangeboden voor slechts 45 euro.

Hoe werkt het?

Als u zich aanmeldt voor een energieadvies, neemt Susteen contact met u op voor een afspraak bij u thuis. Een gecertificeerd adviseur kijkt in ongeveer anderhalf uur naar de isolatie, ventilatie en verwarmingstechnieken in uw woning. Wellicht is uw cv-ketel aan vervanging toe, zijn zonnepanelen een aantrekkelijke optie of levert vloerisolatie u veel winst op.

 

Ook wordt aandacht besteed aan uw (comfort)wensen. Heeft u bijvoorbeeld last van tocht in huis of wilt u misschien gasloos wonen? De adviseur zet de besparingsmaatregelen die het best bij uw woonsituatie passen voor u op een rij in het woningverbeterplan. Daarnaast ontvangt u één of meerdere offertes voor het uitvoeren van de voorgestelde maatregelen. Susteen doet u een aantrekkelijk aanbod, maar u bent uiteraard tot niets verplicht.

Waarom meedoen met deze campagne?

  • U ontvangt een deskundig en vrijblijvend woningverbeterplan tegen een sterk gereduceerd tarief.
  • U kunt mogelijk profiteren van de ISDE: een subsidie op warmtepompen, zonneboilers en pelletkachels. Dit kan vaak vele honderden tot zelfs enkele duizenden euro’s op uw investering schelen.
  • Wij kunnen uw energiebesparing garanderen: een uniek aanbod! Dit is mogelijk door onze jarenlange ervaring en betrokkenheid van begin tot einde.

Meer weten over deze actie? U kunt verder lezen op de website van Capelle aan den IJssel >

Bestel hier een ‘Capelle bespaart energie’ woningverbeterplan

Een Capelle Bespaart Energie advies vraagt u eenvoudig aan door een onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U betaalt via de campagne Capelle Bespaart Energie tijdelijk slechts 45 euro!

    Dhr.Mevr.

    Ja, ik heb interesse in een Capelle Bespaart Energie woningverbeterplan. Bel me voor een afspraak.

    Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.