Gemeente Eindhoven

Collectieve inkoop het Ven

Via deze pagina kunt u zich opgeven voor de collectieve inkoop van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en zonnepanelen in het Ven. Heeft u liever een volledig energieadvies? Dan kunt u zich ook nog steeds opgeven voor een advies via de actie het Ven Verduurzaamt.

Hoe werkt de collectieve inkoop?

Wij hebben er voor het Ven voor gekozen om een collectieve inkoop van spouwmuurisolatie, vloer- en bodemisolatie, en zonnepanelen te organiseren. Dit zijn alledrie maatregelen die in veel huizen in ‘t Ven toegepast kunnen worden. Ook zijn het alledrie maatregelen die een beperkte investering vergen, en een forse besparing van honderden euro’s per jaar kunnen opleveren.

 

U kunt zich als inwoner van het Ven inschrijven voor vrijblijvende deelname aan de collectieve inkoop. Dit doet u door het inschrijfformulier onderaan deze pagina in te vullen, of door u telefonisch op te geven via 088 333 4424. Wanneer u zich inschrijft mag u het volgende verwachten:

  • Nadat u zich via het formulier onderaan deze pagina heeft ingeschreven nemen wij contact met u op om een korte inspectie van de mogelijkheden voor zonnepanelen, spouw- en vloerisolatie in te plannen. Dit inspectiebezoek is gratis.
  • Indien mogelijk ontvangt u van ons een of meer vrijblijvende offertes voor de geselecteerde maatregelen. Door de collectieve inkoop zullen de prijzen minimaal 10% lager liggen dan wat gangbaar is.
  • U bepaalt vervolgens zelf of u gebruik wilt maken van de geboden offerte(s).

Waarom meedoen?

De collectieve inkoop biedt verschillende voordelen:

  • U ontdekt gratis en vrijblijvend wat er mogelijk is op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, en zonnepanelen;
  • U profiteert van offertes tegen extra scherpe collectieve inkoopprijzen;
  • Wij bieden u kwalitatief hoogwaardige producten, geplaatst door kundige uitvoerders;
  • Uw energierekening gaat bij uitvoering van een of meer maatregelen fors omlaag;
  • De isolatiemaatregelen houden uw huis in de winter comfortabel warm;
  • Susteen begeleidt het gehele traject, kan uw vragen beantwoorden, en kan helpen bij de aanvraag van btw-teruggave over uw zonnepanelen.

Schrijf u hier in voor de collectieve inkoop in het Ven

Vul onderstaand formulier in om u op te geven voor de collectieve inkoop. Onze energieadviseur in uw wijk, Frank, komt dan gratis bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en zonnepanelen.

ManVrouw

Ja, ik doe vrijblijvend mee aan de collectieve inkoop in het Ven. Bel me voor een afspraak.

Toch liever een volledig energieadvies?

Wilt u graag niet alleen een inventarisatie van de mogelijkheden met vrijblijvend aanbod, maar ook van te voren een duidelijk beeld hebben van wat u precies kunt gaan besparen met isolatie of zonnepanelen? Of wilt u misschien ook advies over ander maatregelen zoals dakisolatie, dubbel glas, of een warmtepomp? Dan kunt u zich ook nog steeds opgeven voor de actie het Ven verduurzaamt. U ontvangt dan voor 55 euro een volledig energieadvies.