Gemeente de Bilt

De Bilt op weg naar energieneutraal

Deze actie is beschikbaar voor geselecteerde inwoners van gemeente De Bilt.

Update maart 2018:

De campagne De Bilt op weg naar energieneutraal is helaas afgelopen. Hierdoor is het niet meer mogelijk om u voor deze actie aan te melden. U kunt natuurlijk nog wel ons reguliere energieadvies aanvragen.

Voor deze campagne slaan gemeente De Bilt, energiecoöperatie BENG!, en Susteen de handen ineen. De campagne ‘De Bilt op weg naar Energieneutraal’ is een direct vervolg op de succesvolle actie ‘De Bilt Bespaart Energie’ uit 2014-’15. Destijds hebben wij reeds 500 Biltse woningeigenaren van een energieadvies mogen voorzien, en er nog eens 200 ook daadwerkelijk geholpen bij de verduurzaming van hun woning. Deze nieuwe campagne gaat nog een stap verder!

Met deze vervolgcampagne bieden wij u de kans om uw woning tegen gereduceerd tarief te laten inspecteren door een vakkundig energieadviseur. Dit bezoek zal resulteren in een woningverbeterplan. Het woningverbeterplan bestaat uit een pakket aan maatregelen. In dit pakket worden uw persoonlijke woonwensen en de mogelijkheden die uw woning biedt voor verduurzaming meegenomen. Het advies kost normaal 150 euro, maar wordt nu tijdelijk voor slechts 90 euro aangeboden. Wees er dus op tijd bij!

Bespaargarantie en energieneutraal wonen

Het woningverbeterplan dat u van ons ontvangt is voor u persoonlijk ontwikkeld. Omdat wij gedetailleerd hebben berekend wat u kunt besparen kunnen wij hier veelal een garantie op geven. Dit betekent dat wij de voorspelde besparing zwart op wit garanderen als u het woningverbeterplan in zijn geheel bij ons afneemt. Bespaart u minder dan voorspeld? Dan ontvangt u het verschil terug. Alle besparingen boven de voorspelling zijn 100% uw eigen voordeel.

Om uw besparing te kunnen garanderen moet u aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moet u het pand al enkele jaren bewonen en moet u uw jaarnota’s van de afgelopen twee jaar kunnen overleggen. Ook kunt u als u een garantie wilt niet bijstoken, bijvoorbeeld met een pelletkachel. Vraag onze adviseur om alle voorwaarden.

Voor wie nog een stap verder wil gaan is er de optie om een plan tot energieneutraal wonen op te stellen. Indien u hier interesse in heeft kunt u dit aangeven bij onze adviseur. Deze schat in of energieneutraal wonen voor u haalbaar is. Zo ja dan ontvangt u van ons een gedetailleerd plan met vrijblijvende offerte waarmee u binnenkort uw energierekening de deur uit kan doen. Vaak valt een dergelijke verbouwing binnen twee weken uit te voeren. U kunt in de tussentijd gewoon in uw woning blijven.

BENG! logo

Waarom meedoen met deze campagne?

  • U ontvangt een deskundig en vrijblijvend woningverbeterplan tegen een sterk gereduceerd tarief.
  • Wij kunnen uw besparing garanderen: een uniek aanbod! Dit is mogelijk door onze jarenlange ervaring en betrokkenheid van begin tot einde.

De Bilt Duurzaam

Bestel hier een ‘De Bilt op weg’ woningverbeterplan

Update maart 2018:

De campagne De Bilt op weg naar energieneutraal is helaas afgelopen. Hierdoor is het niet meer mogelijk om u voor deze actie aan te melden. U kunt natuurlijk nog wel ons reguliere energieadvies aanvragen.