Gemeente Dongen Logo

Duurzaam Dongen

Deze actie is beschikbaar voor Dongense eigenaren van grondgebonden niet-monumentale woningen die voor 1976 gebouwd zijn.

Wilt u ook meer wooncomfort tegen lagere energielasten? Dan heeft u als inwoner van de gemeente Dongen de kans om tegen zwaar gereduceerd tarief deel te nemen aan de actie ‘Duurzaam Dongen’.

 

De gemeente Dongen en energiecoöperatie Dongen bieden u tijdelijk de mogelijkheid om tegen een extra aantrekkelijk tarief uw woning te laten inspecteren door een van onze energieadviseurs. De adviseur kijkt uitgebreid naar het energieverlies en zoekt naar kansrijke besparingsmaatregelen voor uw woning. Ook neemt de adviseur uitgebreid de tijd om uw woonwensen en verwachtingen te inventariseren.

Uw persoonlijke woningverbeterplan

Naar aanleiding van de inventarisatie wordt een woningverbeterplan opgesteld. Dit plan bestaat uit een energieadvies met een passend pakket aan maatregelen. Deze maatregelen zijn opgesteld naar aanleiding van uw woning, woonwensen, en mogelijkheden. U leest in het advies wat er mogelijk is, wat de bijbehorende kosten zijn, en wat verduurzaming u zou gaan opleveren.

Waarom meedoen?

Het woningverbeterplan is de ideale kans om eens goed te kijken hoe u uw energierekening kunt verlagen, of misschien zelfs gasloos of energieneutraal kunt krijgen. Door de aandacht voor uw wensen en door de vele extra adviesmogelijkheden ontvangt u van ons een plan dat uw woonwensen optimaal behartigt.

 

Dit alles kost normaal 249 euro, maar tijdens deze actie is dat slechts 115 euro. De actie wordt mogelijk gemaakt door energiecoöperatie Dongen en gemeente Dongen.

Bestel hier uw Duurzaam Dongen energieadvies

Bestel hier uw energieadvies en u betaalt geen 249 maar slechts 115 euro. Deze korting geldt voor de eerste 100 aanmelders.

U meldt zich eenvoudig aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

    Dhr.Mevr.

    Ja, ik doe mee met Duurzaam Dongen en wil voor 115 euro een energieadvies. Bel me voor een afspraak.

    Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.