Duurzaam wonen Nijkerk button

Duurzaam wonen Nijkerk

Deze actie is beschikbaar voor eigenaren van niet-monumentale, grongebonden woningen in Nijkerk. De gemeente Nijkerk zet stevig in op duurzaamheid! Hiertoe heeft men onder andere vrijwillige lokale coaches opgeleid die Nijkerkers kunnen helpen bij het besparen van energie in en om huis. Om mensen die serieus willen gaan investeren in de verduurzaming van hun huis te helpen heeft Nijkerk ook Susteen ingeschakeld.

Nijkerkers krijgen de kans om via de gemeente bij Susteen een volwaardig energieadvies voor slechts 80 euro af te nemen. Dit advies wordt uitgevoerd door een gecertificeerd adviseur.  Het advies biedt veel inzicht in het energieverbruik, de bespaarmogelijkheden, en de positieve effecten die woningverduurzaming op comfort en gezondheid kunnen hebben. Ook inventariseert Susteen voor haar klanten welke subsidies er beschikbaar zijn.

Waarom meedoen?

Nijkerkers krijgen nu de kans om ons advies voor slechts €80,- af te nemen, in plaats van het reguliere tarief €249,-. Energie besparen kan vaak een besparing van honderden euro’s per jaar op de energierekening opleveren. Het is echter wel belangrijk dat u efficiënt verduurzaamt, materialen en maatregelen selecteert die passen bij uw woning en woonsituatie, en dat u de beschikbare subsidies en financieringsregelingen optimaal benut.

Onze adviseurs bieden snel en gemakkelijk antwoord op deze en nog veel meer vragen. Omdat wij zeer volledig en precies advies kunnen leveren kunnen wij energiebesparingen vaak zelfs zwart op wit garanderen!

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze campagne, of bent u benieuwd wat Energieloket Nijkerk nog meer voor u kan betekenen? Lees dan verder op de pagina van Energieloket Nijkerk:

Lees meer over het aanbod >

Aanmelden voor ”duurzaam wonen Nijkerk”

U meldt zich eenvoudig aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Via deze campagne ontvangt u tijdelijk een persoonlijk energieadvies voor slechts 80 euro.

    Dhr.Mevr.

    Ja, ik wil een Duurzaam Wonen Nijkerk woningverbeterplan. Bel me voor een afspraak.

    Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.