Duurzaam wonen Nijkerk button

Duurzaam Wonen Nijkerk

Deze actie is beschikbaar voor woningeigenaren uit de gemeente Nijkerk. Een selecte groep voor wie de actie extra interessant is heeft reeds een brief ontvangen.

De gemeente Nijkerk zet stevig in op duurzaamheid! Hiertoe heeft men onder andere vrijwillige lokale coaches opgeleid die Nijkerkers kunnen helpen bij het besparen van energie in en om huis. Om woningeigenaren die serieus willen investeren in verduurzaming te helpen is Nijkerk ook met Susteen in zee gegaan.

Nijkerkers krijgen de kans om via de gemeente bij Susteen een volwaardig energieadvies af te nemen. Dit advies wordt uitgevoerd door een gecertificeerd adviseur.  Het advies biedt veel inzicht in het energieverbruik, de bespaarmogelijkheden, en de positieve effecten die woningverduurzaming op comfort en gezondheid kunnen hebben. Ook inventariseert Susteen voor haar klanten welke subsidies er beschikbaar zijn.

Waarom Meedoen?

Nijkerkers krijgen nu de kans om ons advies voor slechts €80,- af te nemen, in plaats van het reguliere tarief €150,-. Energie besparen kan vaak een besparing van honderden euro’s per jaar op de energierekening opleveren. Het is echter wel belangrijk dat u efficiënt verduurzaamt, materialen en maatregelen selecteert die passen bij uw woning en woonsituatie, en dat u de beschikbare subsidies en financieringsregelingen optimaal benut.

Onze adviseurs bieden snel en gemakkelijk antwoord op deze en nog veel meer vragen. Omdat wij zeer volledig en precies advies kunnen leveren kunnen wij energiebesparingen vaak zelfs zwart op wit garanderen!

Lees meer en schrijf u in!

Heeft u interesse in de actie en wilt u meer ontdekken? Of wilt u zich direct inschrijven? Dit kan via de website van Duurzaam Wonen Nijkerk:

Schrijf u in voor een voordelig professioneel energieadvies >

Niet uit Nijkerk?

Komt u niet uit Nijkerk? Niet getreurd! Ook ons reguliere energieadvies is zeer interessant:

Bestel hier ons reguliere energieadvies >