Logo Energieloket Zuidoost-Brabant

Energieadvies Zuidoost-Brabant

Deze actie is beschikbaar voor inwoners van de regio Zuidoost-Brabant die particulier eigenaar zijn van een grondgebonden niet-monumentale woning. Het advies is vooral interessant voor woningen die gebouwd zijn vóór 1976.

Wilt u ook meer wooncomfort tegen lagere energielasten? Dan heeft u als inwoner van Helmond, Waalre of Veldhoven de kans om tegen gereduceerd tarief een energieadvies met woningverbeterplan van Susteen aan te vragen.

 

Energieloket Zuidoost-Brabant en diverse gemeenten uit de regio bieden u tijdelijk de mogelijkheid om tegen een extra aantrekkelijk tarief uw woning te laten inspecteren door een van onze energieadviseurs. De adviseur kijkt uitgebreid naar het energieverlies en zoekt naar kansrijke besparingsmaatregelen voor uw woning. Ook neemt de adviseur uitgebreid de tijd om uw woonwensen en verwachtingen te inventariseren.

Uw persoonlijke woningverbeterplan

Naar aanleiding van de inventarisatie wordt een woningverbeterplan opgesteld. Dit plan bestaat uit een energieadvies met een passend pakket aan maatregelen. Deze maatregelen zijn opgesteld naar aanleiding van uw woning, woonwensen, en mogelijkheden. U leest in het advies wat er mogelijk is, wat de bijbehorende kosten zijn, en wat verduurzaming u zou gaan opleveren.

Waarom meedoen?

Het woningverbeterplan is de ideale kans om eens goed te kijken hoe u uw energierekening kunt verlagen, of misschien zelfs gasloos of energieneutraal kunt krijgen. Door de aandacht voor uw wensen en door de vele extra adviesmogelijkheden ontvangt u van ons een plan dat uw woonwensen optimaal behartigt.

 

Dit alles kost normaal  170 euro, maar tijdens deze actie is dat slechts 75 euro. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door energieloket Zuidoost-Brabant en diverse gemeenten uit de regio.

Hoe kan ik me opgeven voor een energieadvies op maat?

Als woningeigenaar uit de regio Zuidoost-Brabant kunt u tijdelijk aanspraak maken op dit extra voordelige energieadvies. U gaat hiervoor naar de website van Energieloket Zuidoost-Brabant en klikt uw gemeente aan. Op uw gemeentelijke energieloket-pagina opent u het artikel ”aantrekkelijk aanbod voor woningverbeterplan”, waarna u zich via een online formulier op kunt geven voor een energieadvies. Kort nadat u zich via het energieloket van uw gemeente heeft opgegeven nemen wij contact met u op om de betaling af te ronden en  een afspraak in te plannen.