Gemeente Westerkwartier logo

Energieke Buurten Westerkwartier

De gemeente Westerkwartier biedt woningeigenaren tijdelijk een forse korting op een energieadviesgesprek.

In het project Energieke Buurten Westerkwartier werkt de gemeente samen met Buurkracht. Het project heeft als doel om meer buurten in het Westerkwartier aan de slag te krijgen met het besparen van energie. De beste energie is tenslotte de energie die u niet gebruikt.

Over Energieke Buurten Westerkwartier.

Buurten die meedoen aan het project Energieke Buurten worden begeleid door een buurtbegeleider van buurkracht. De buurtbegeleider ondersteunt een groep wijkbewoners (het buurtteam) bij het opzetten van energiebesparings- en -opwekprojecten. Ook wordt hulp geboden bij het organiseren van bijeenkomsten. De gemeenten kunnen de deelnemende buurten hulp bieden in de vorm van financiering (duurzaamheidsleningen en eventueel subsidie) en helpen ook bij het aanvragen van deze regelingen.

Woont u in de gemeente Westerkwartier? Vraag een energieadviesgesprek aan!

Om een goed beeld te krijgen van de bespaarkansen die uw woning biedt kunt u nu een voordelig energieadviesgesprek aanvragen. Geeft u zich hiervoor op? Dan komt er een adviseur van Susteen bij u langs voor een woningbezoek. Tijdens dit ongeveer 45 minuten durende bezoek bekijkt de adviseur welke mogelijkheden uw woning biedt.Op basis hiervan gaat hij met u in gesprek over uw verduurzamingsdoelen en over de opties die uw woning biedt. Na het bezoek ontvangt u nog een kort rapport waarin de bevindingen van de adviseur en de inhoud van uw gesprek worden samengevat.

Het aanbod: een extra voordelig energieadviesgesprek.

Exclusief voor woningeigenaren uit de gemeente Westerkwartier biedt de gemeente in samenwerking met Susteen een voordelig energieadviesgesprek aan. De gemeente betaalt de helft van de rekening, waardoor u nog maar 45 euro voor dit adviesbezoek aan huis betaalt.

Energieke buurten Westerkwartier logo

Bestel hier een Westerkwartier energieadviesgesprek

Woont u in het Westerkwartier en wilt u uw verduurzamingskansen graag met een professionele adviseur bespreken? Vul dan onderstaand formulier in. Voor slechts 45 euro komt een van onze energieadviseurs bij u thuis langs om te bekijken wat er mogelijk is en om de mogelijkheden met u door te spreken.

Dhr.Mevr.

Ja, ik wil voor 45 euro een Westerkwartier energieadviesgesprek aan huis. Bel me voor een afspraak.

Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.