Susteen energiemonitoring powered by Enelogic

Susteen energiemonitoring (powered by enelogic)

Door een woning te verduurzamen kan de energierekening vaak al fors omlaag. Omdat ook uw gedrag een grote invloed op uw energieverbruik kan hebben bieden wij ook energiemonitoring aan. Met de Susteen Energiemonitoring (powered by Enelogic) heeft u snel en duidelijk inzicht in uw verbruik. Onze energiemonitoring is beschikbaar voor alle (oud-)Susteen klanten met een slimme meter.

Hoe werkt de Susteen energiemonitoring?

U kunt kiezen uit drie verschillende abonnementen. Met de gratis standaard dienst heeft u al een goed beeld van uw energieverbruik. Wilt u realtime inzicht in uw verbruik, uw verbruikshistorie in kunnen zien, of wilt u garantie op uw besparingen? Dan kunt u kiezen voor onze betaalde premium of excellent monitoring.

Gratis Standaard energiemonitoring:

Door de informatie van uw slimme meter uit te lezen en te verwerken in de online software van Enelogic biedt Susteen u een overzichtelijk beeld van uw energieverbruik. Via een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard kunt u volgen hoeveel energie u verbruikt en hoeveel dit u gaat kosten. Ook ziet u extra informatie, zoals een voorspelling van de te verwachten resterende energiekosten voor het lopende (energie)jaar. Deze standaard energiemonitoring is voor al onze klanten gratis beschikbaar.

Premium monitoring voor slechts 1,60 euro per maand:

Met de premium monitoring heeft u veel extra zicht op uw verbruik. Met een premium account krijgt u onder andere onbeperkt inzicht in uw verbruikshistorie en uw verbruikspatroon wordt gekoppeld aan weerdata. (Vragen als ”hoe verhoudt mijn gasverbruik zich tot het weer?” worden hiermee beantwoord.) Ook kunt u met premium monitoring uw energieverbruik vergelijken met het gemiddelde van soortgelijke huishoudens. Premium monitoring kost u slechts 1,60 euro per maand*.

Excellent monitoring voor slechts 9 euro per maand:

Speciaal voor onze klanten die een Susteen bespaargarantie willen is er de Excellent monitoring. Deze dienst biedt standaard alle voordelen van de premium monitoring. Daarnaast ontvangt u tips om uw verbruik te verlagen en wordt uw energiecontract periodiek geëvalueerd. Zo weet u dat u goed zit. De excellent monitoring is een vereiste bij afname van een bespaargarantie, en kost 9 euro per maand*.

*Voor de premium en excellent monitoring heeft u vaak aanvullende apparatuur in huis nodig. Hiervoor worden eenmalige installatiekosten gerekend. De hoogte van deze bijkomende kosten kunnen wij voor u voorrekenen. Zowel de premium als de excellent dienst zijn maandelijks opzegbaar (Bij opzegging van de excellent dienst vervalt wel automatisch de bespaargarantie).

Susteen Energiemonitoring Powered by Enelogic

Met het Dashboard van de Susteen Energiemonitoring heeft u in één oogopslag gelijk veel extra inzicht in uw verbruik.

Privacy & gratis extra service

Zowel de gratis als de betaalde monitoringdiensten zijn privacybewust. U blijft zelf eigenaar van de data, en u ontvangt geen internetadvertenties. Indien u interesse heeft kunt u ons wel de mogelijkheid bieden om mee te kijken en u aan de hand van uw data te informeren over mogelijkheden tot besparen, dit is echter een volledig optionele extra service. In dit geval verstrekken wij de door u verstrekte gegevens uiteraard niet aan derden, en gebruiken wij ze niet voor andere doeleinden. Onze standaard monitoringdienst wordt u gratis aangeboden omdat wij u graag helpen nog bewuster met energie om te gaan.

Vraag onze energiemonitoring aan

Bent u een klant van Susteen en wilt u meer inzicht in uw energieverbruik? Heeft u een slimme meter? Dan kunt u gebruik maken van onze energiemonitoring. Als u onderstaand formulier invult wordt uw aanmelding binnen enkele werkdagen verwerkt.

    In welke vorm van Energiemonitoring bent u geïnteresseerd?
    Gratis monitoringPremium monitoring (€1,60 p/mnd)Excellent monitoring (€9,- p/mnd, enkel i.c.m. bespaargarantie)

    Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.