Susteen energiemonitoring powered by Enelogic

Susteen energiemonitoring (powered by enelogic)

Deze actie is beschikbaar voor alle Susteen klanten met een slimme meter.

Het verduurzamen van uw woning is een slimme zet om te besparen. Omdat uw gedrag een aanzienlijke invloed op uw energieverbruik kan hebben bieden wij ook energiemonitoring aan. Met de Susteen Energiemonitoring (powered by Enelogic) heeft u snel en duidelijk inzicht in uw verbruik.

Hoe werkt de Susteen energiemonitoring?

U kunt kiezen uit drie verschillende abonnementen. Met de gratis standaard dienst heeft u al goed zicht op uw verbruik. Wilt u meer (live) inzicht in uw verbruik, inzicht in uw verbruikshistorie, of garantie? Dan kunt u kiezen voor een van onze betaalde diensten (premium en excellent monitoring).

Gratis Standaard energiemonitoring:

Door de informatie van uw slimme meter uit te lezen en te verwerken in een online programma biedt Susteen u een overzichtelijk beeld van uw energieverbruik via een duidelijk dashboard. Op dit dashboard kunt u uw energieuitgaven inzien, maar bijvoorbeeld ook de te verwachten resterende energie-uitgaven voor het lopende (energie)jaar. De standaarddienst kunt u gratis aanvragen.

 

Premium monitoring voor slechts €1,60 per maand*:

De Premium monitoring biedt veel extra mogelijkheden en inzichten. Voor deze dienst betaalt u slechts €1,60 per maand. Met een premium account krijgt u onbeperkt inzicht in uw energiehistorie, kunt u uw verbruik vergelijken met weerdata (vragen als ”hoe verhoudt mijn gasverbruik zich tot het weer?” worden hiermee beantwoord.). Ook kunt u met het premium account uw energieverbruik vergelijken met het gemiddelde van soortgelijke huishoudens.

 

Excellent monitoring voor slechts €9,- per maand*:

Speciaal voor onze klanten die een bespaargarantie wensen is er de Excellent monitoring. Deze dienst biedt natuurlijk alle voordelen van de premium monitoring. Daarnaast ontvangt u tips om uw verbruik te verlagen en wordt uw energiecontract periodiek geëvalueerd. Zo weet u dat u goed zit. De excellent monitoring is een vereiste bij afname van een bespaargarantie.

 

*Voor de premium en excellent monitoring heeft u vaak aanvullende apparatuur in huis nodig. Hiervoor worden eenmalige installatiekosten gerekend. De hoogte van deze bijkomende kosten kunnen wij voor u voorrekenen. Zowel de premium als de excellent dienst zijn maandelijks opzegbaar (Bij opzegging van de excellent dienst vervalt wel automatisch de bespaargarantie).

Susteen Energiemonitoring Powered by Enelogic

Met het Dashboard van de Susteen Energiemonitor heeft u in een oogopslag een hoop extra inzicht in uw verbruik.

Privacy & gratis extra service

Zowel de gratis als de betaalde monitoringdiensten zijn privacybewust. U blijft zelf eigenaar van de data, en u ontvangt geen internetadvertenties. Indien u interesse heeft kunt u ons wel de mogelijkheid bieden om mee te kijken en u aan de hand van uw data te informeren over mogelijkheden tot besparen, dit is echter een volledig optionele extra service. In dit geval verstrekken wij uw gegevens uiteraard niet aan derden, en gebruiken wij ze niet voor andere doeleinden. Deze extra service wordt u gratis aangeboden omdat wij u graag helpen nog bewuster met energie om te gaan.

Schrijf u in voor Susteen energiemonitoring!

Bent u een klant van Susteen en heeft u een slimme meter? Wilt u een nog beter inzicht in uw verbruik? Vul dan onderstaand formulier in en we zorgen dat u gebruik kunt gaan maken van de Susteen Energiemonitoring.

In welke vorm van Energiemonitoring bent u geïnteresseerd?
Gratis monitoringPremium monitoring (€1,60 p/mnd)Excellent monitoring (€9,- p/mnd, enkel i.c.m. bespaargarantie)

Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.