Genemuiden Bespaart

Genemuiden bespaart

Deze actie is beschikbaar voor selecte bewoners van gemeente Zwartewaterland.

 

Wilt u ook meer wooncomfort en lagere energielasten? Dan nodigt de gemeente Zwartewaterland u uit om samen met andere bewoners gebruik te maken van de tijdelijke actie Genemuiden Bespaart Energie. Met deze actie wil de gemeente u ondersteunen bij het realiseren van een comfortabele en energiezuinige woning met lagere woonlasten.
Goed voor het milieu én voor uw portemonnee!

De gemeente biedt eigenaren van woningen gebouwd vóór 1976 tijdelijk de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief hun woning te laten inspecteren door een energiedeskundige. De gemeente werkt voor deze actie samen met Susteen. Onze adviseur gaat uitgebreid op zoek naar bespaarmogelijkheden voor uw woning. Vervolgens levert hij hier een adviesrapport over op. In dit adviesrapport ziet u precies hoeveel u kunt besparen. Dit onderzoek kost normaal €150, maar tijdens de actieperiode is dat slechts €45. En dat is snel terugverdiend! De actieperiode beslaat alleen dit stookseizoen.

Waarom meedoen?

In veel oudere woningen valt flink op de energiekosten te besparen. Met bijvoorbeeld isolatie van uw spouwmuur, dak en vloer kunt u uw jaarlijkse energierekening soms wel €600 omlaag brengen. Daar krijg je energie van!

Hoe werkt het?

Nadat u zich heeft aangemeld nemen we contact met u op om een afspraak met onze adviseur in te plannen. Onze gecertificeerd adviseur kijkt in ongeveer een uur naar de isolatie, ventilatie en verwarmingstechnieken in uw woning. Vervolgens ontvangt u een adviesrapport met daarin de maatregelen die het best bij uw woonsituatie passen. Daarbij ontvangt u een offerte om (een deel van) de maatregelen te laten uitvoeren. We doen u een aantrekkelijk aanbod, maar u bent uiteraard tot niets verplicht.

Bestel hier uw ”Genemuiden bespaart” Energieadvies

Bestel hier uw energieadvies voor maar €45,00 in plaats van €150,00.

ManVrouw

Ja, ik doe mee met Genemuiden bespaart energie. Bel me voor een afspraak.