Greenchoice

Susteen klantenkorting bij Greenchoice

Deze actie is beschikbaar voor alle Susteen klanten.

Susteen geeft om duurzaamheid. Daarnaast helpen wij onze klanten graag om betaalbaar groener te leven. Hierom hebben wij voor u bij de groene energieleverancier Greenchoice een permanente extra korting op duurzame energie bedongen. Door samen met andere Susteen klanten een blok te vormen kunt u zo extra voordelig overstappen op groene energie. Hierdoor kunt u goedkoop en gemakkelijk bijdragen aan een groener Nederland!

Hoe werkt het?

U komt als Susteen klant in aanmerking voor een exclusief actietarief bij Greenchoice. Via Susteen betaalt u voor een vast jaarcontract altijd minstens 0,5 cent minder per m3/kwh dan de actuele standaardtarieven van Greenchoice. Wilt u weten wat deze korting voor u zou betekenen? Dit kunt u altijd snel en gemakkelijk zelf nakijken door uw verbruik in te vullen op susteen.greenchoice.nl.

Besluit u over te stappen? Dan houdt Greenchoice uiteraard rekening met de opzegtermijn van uw lopende energiecontract. Zodra dit contract afloopt wordt u automatisch uitgeschreven bij uw huidige aanbieder en ingeschreven bij Greenchoice.

Er zijn twee manieren om te besluiten of u wilt overstappen en om aan te geven dat u gebruik wilt maken van de overstapservice. We bieden u de volgende opties:

Nummer een

Stap snel en gemakkelijk zelf over naar Greenchoice via Susteen

Als u uw laatste energienota bij de hand heeft kunt u binnen 5 minuten bekijken of u zou profiteren van overstappen. Ook kunt u de overstap zelf snel en makkelijk regelen.

Ga hiervoor naar de Susteen actiepagina van Greenchoice. Op deze pagina vult u uw verbruik en uw adres in onder het kopje ”Resultaten berekend op” (het oranje veld). U ziet dan gelijk wat u per jaar kwijt zou zijn bij Greenchoice met het Susteen actietarief.

Gaat u erop vooruit? Of wilt u overstappen omdat u graag groene energie wilt? Klik dan op aanmelden en u kunt zich direct bij Greenchoice opgeven.

Nummer twee

Laat Susteen bekijken of u bij Greenchoice kunt besparen

Komt u er niet helemaal uit? Dan kan onze klantenservice u helpen. U hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen en de laatste jaarnota van uw energierekening mee te sturen. Wij zoeken samen met Greenchoice de rest voor u uit. Indien u voordeel uit overstappen kunt halen worden de opties aan u voorgelegd.

ManVrouw