Logo Gemeente Heusden

Heel Heusden bespaart

Via Heel Heusden Bespaart kunnen Heusdense woningeigenaren (bouwjaar 1925-1975) een voordelig energieadvies met woningverbeterplan aanvragen. Bent u op zoek naar de collectieve isolatie-inkoop Heel Heusden Isoleert? Dan kunt u hier verder lezen op onze website, of meer lezen op de website van energiek Heusden.

Wilt u ook meer wooncomfort tegen lagere energielasten? Dan heeft u als inwoner van Heusden de kans om tegen zwaar gereduceerd tarief deel te nemen aan de actie ‘Heel Heusden Bespaart’.

 

Wij bieden u als eigenaar van een woning gebouwd tussen 1925 en 1975 tijdelijk de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief uw woning te laten inspecteren door een energiedeskundige. Onze adviseur kijkt uitgebreid naar het energieverlies en zoekt naar kansrijke besparingsmaatregelen voor uw woning. Ook neemt de adviseur uitgebreid de tijd om uw woonwensen en verwachtingen te inventariseren.

Afbeelding Eigen huis woningverbeterplan

Uw persoonlijke woningverbeterplan

Naar aanleiding van de inventarisatie wordt een woningverbeterplan opgesteld. Dit plan bestaat uit een energieadvies met een passend pakket aan maatregelen. Deze maatregelen zijn opgesteld naar aanleiding van uw woning, woonwensen, en mogelijkheden. Hierin worden natuurlijk zaken als isolatie en zonnepanelen meegenomen, maar u kunt ook informatie ontvangen mogelijkheden zoals bespaargaranties, een overstap naar goedkope groene energie, een subsidie-inventarisatie, en financieringsmogelijkheden. U ontvangt dus veel meer dan ”alleen” een energieadvies!

 

In het woningverbeterplan zit tevens een vrijblijvende offerte. U kunt kiezen om het hele plan, of een deel ervan, door ons te laten uitvoeren. In dit geval dragen wij er zorg voor dat het plan correct wordt uitgevoerd en de beoogde resultaten worden behaald. U bent echter nergens toe verplicht.

Waarom meedoen?

Het woningverbeterplan is de ideale kans om eens goed te kijken hoe u uw woning (vergaand) kunt verduurzamen, of misschien zelfs energieneutraal kunt krijgen. Door de aandacht voor uw wensen en door de vele extra mogelijkheden ontvangt u van ons een plan dat uw woonwensen optimaal behartigt.

 

Dit alles kost normaal 170 euro, maar tijdens deze actie is dat slechts 55 euro. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Energiek Heusden, Rabobank, en de gemeente Heusden.

Energiek Heusden

Bestel hier uw heel Heusden bespaart energieadvies

Bestel hier tijdelijk uw energieadvies ter waarde van 170 euro voor slechts 55 euro.

Dhr.Mevr.

Ja, ik doe mee met Heel Heusden Bespaart. Bel me voor een afspraak.

Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.