Logo Gemeente Heusden

Heel Heusden Isoleert

Via Heel Heusden Isoleert kunnen Heusdense woningeigenaren voor 20 euro isolatie-advies aan huis aanvragen, en meedoen met de collectieve inkoop van isolatieglas, spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. U kunt zich tot 14 juni via de website van energiek Heusden voor deze inkoopactie opgeven. Bent u op zoek naar een volledig energieadvies met woningverbeterplan? Bekijk dan de campagne Heel Heusden Bespaart.

De komende maanden kunt u meedoen met de collectieve inkoopactie Heel Heusden Isoleert. Het isoleren van uw huis kent verschillende voordelen. Zo ervaart u in een goed geïsoleerd huis meer wooncomfort en heeft u een lagere energierekening, terwijl u ook nog eens iets goeds doet voor het milieu.

Waarom meedoen aan Heel Heusden Isoleert?

Doet u mee aan de inkoopactie? Dan komt een van onze ervaren isolatie-adviseurs bij u op bezoek om uw woning te inspecteren. Op basis van deze inspectie ontvangt u van ons een advies, en indien mogelijk ook collectieve inkoopoffertes voor isolatieglas, spouwmuur-, dak- en/of vloerisolatie. De isolatiebedrijven die via deze inkoopactie offertes aanbieden zijn door Susteen geselecteerd op basis van kwaliteit, ervaring en prijs. Kortom: gezamenlijk inkopen zorgt voor een voordelig én betrouwbaar aanbod.

Wat mag ik verwachten als ik meedoe?

Na aanmelding via het formulier op de site van Energiek Heusden nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen. Onze adviseur komt bij u langs om te onderzoeken welke isolatiemaatregelen bij uw woning passen. Ook kan de adviseur uw vragen over woningisolatie beantwoorden. Naar aanleiding van het bezoek ontvangt u een kort isolatie-advies. Indien mogelijk voegen wij vrijblijvende collectieve inkoopoffertes van geselecteerde isolatiebedrijven toe aan uw advies.

Is mijn woning geschikt voor deze inkoopactie?

Veel grondgebonden, niet-monumentale woningen die voor 1985 gebouwd zijn kunnen nog beter geïsoleerd worden. Bent u particulier eigenaar van een Heusdense woning die aan deze omschrijving voldoet? Dan is de kans groot dat deze inkoopactie interessant is voor u. De inkoopactie is niet geschikt voor monumenten, appartementen (VvE’s) en woningen die na 1985 gebouwd zijn.

Waar vind ik meer informatie?

Wilt u eerst meer lezen over het aanbod? Dat kan op de website van Energiek Heusden. Ook kunt u meer te weten komen via de informatieavond. U bent op 2 mei van harte welkom in de Voorste Venne in Drunen, Anton Pieckplein 71. Tussen 17.30 en 20.00 uur kunt u vrij binnenlopen om meer te weten te komen over het belang van woningisolatie en over de campagne Heel Heusden Isoleert. Zowel Susteen als Energiek Heusden zullen deze avond aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

Waarom meedoen?

  • Via dit collectief schaft u extra voordelig isolatieglas, spouwmuur-, dak- en/of vloerisolatie aan.
  • Dankzij een gedegen adviesbezoek aan huis weet u waar u aan toe bent.
  • Een betrouwbaar aanbod van isolatiebedrijven die door ons geselecteerd zijn op basis van prijs, kwaliteit én ervaring.
  • Vrijblijvende deelname, samen met vele andere woningeigenaren uit de gemeente Heusden. Voor het adviesbezoek en bijbehorend energieadvies wordt een eenmalige eigen bijdrage van 20 euro gerekend.
  • Momenteel isoleert u extra voordelig door de tijdelijke gemeentelijke isolatiesubsidie. Deze subsidie kan oplopen tot wel 20% van uw investering. U kunt meer over deze subsidie lezen en de subsidie aanvragen op de website van gemeente Heusden.
  • Bent of wordt u (voor 14 juni) betalend lid van Energiek Heusden? Dan ontvangt u van Energiek Heusden uw 20 euro advieskosten retour. U kunt hier lid worden van Energiek Heusden.
Energiek Heusden

Inschrijven voor Heel Heusden Isoleert

Wilt u meedoen aan Heel Heusden Isoleert? U kunt zich tot 14 juni via de website van energiek Heusden voor deze inkoopactie opgeven. De collectieve inkoopoffertes die u ontvangt zijn gratis en vrijblijvend. Voor het bezoek aan huis en bijbehorend isolatie-advies vragen wij een eigen bijdrage van 20 euro. Bent u lid van Energiek Heusden, of wordt u uiterlijk 14 juni betalend lid via deze pagina? Dan betaalt Energiek Heusden u uw advieskosten (20 euro) terug.