Gemeente Eindhoven

‘t Ven verduurzaamt

De gemeente Eindhoven zet vol in op duurzaamheid. Susteen is door de gemeente geselecteerd om  de inwoners van ‘t Ven te helpen bij de verduurzaming van hun huizen. Via deze actie kunt u als woningeigenaar uit de Eindhovense buurt ‘t Ven een volledig energieadvies aanvragen voor slechts 55 euro.

Door steun van de gemeente kunnen wij zeer goedkoop voor u in beeld brengen wat u allemaal kunt doen om uw huis te verduurzamen. Dit gebeurt met behulp van ons energieadvies: het woningverbeterplan. Dit advies, inclusief bezoek en woninginspectie door een vakkundig adviseur, kost normaal 150 euro. Via de campagne Het Ven Verduurzaamt betaalt u tijdelijk veel minder: slechts 55 euro.

Uw persoonlijke woningverbeterplan

Nadat u zich heeft aangemeld komt er een energieadviseur langs die uw woning en uw woonwensen inventariseert. Naar aanleiding van dit bezoek stellen wij een persoonlijk woningverbeterplan voor u op. Uw verbeterplan bestaat uit een energieadvies met een passend pakket aan maatregelen. De maatregelen zijn geselecteerd op basis van uw woning, woonwensen, en mogelijkheden. Veel van de maatregelen, zoals spouwmuurisolatie en zonnepanelen verdienen zichzelf snel terug. Ook zijn er maatregelen, zoals vloerisolatie, die uw woning stukken comfortabeler kunnen maken. Wij zorgen dat ons voorstel aansluit bij wat ú zoekt in de verduurzaming van uw woning.

 

Indien mogelijk bieden wij u in het woningverbeterplan ook een vrijblijvende offerte. U kunt kiezen om het hele plan, of een deel ervan, via ons te laten uitvoeren. In dit geval dragen wij er als hoofdaannemer zorg voor dat het plan correct wordt uitgevoerd en de beoogde resultaten worden behaald. De keuze om al dan niet gebruik te maken van dit aanbod is uiteraard totaal aan u.

Waarom meedoen?

Doordat de gemeente de actie Het Ven Verduurzaamt ondersteunt ontvangt u tijdelijk een extra voordelig advies. U betaalt geen 150 maar slechts 55 euro voor een persoonlijk bezoek met woningverbeterplan. Maar er zijn nog meer redenen om in 2018 uw woning te verduurzamen:

  • Via de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) ontvangt u in 2018 bij de aanschaf van een warmtepomp of zonneboiler vele honderden tot zelfs enkele duizenden euro’s subsidie.
  • Deze actie is onderdeel van de ”buurtenchallenge”, georganiseerd door de gemeente Eindhoven. In het teken van deze challenge gaan verschillende Eindhovense buurten in 2018 met duurzaamheid aan de slag. De winnende buurt, oftewel de buurt die het meest verduurzaamt voor 31 Augustus 2018, wint een geweldig buurtfeest!

Bestel hier uw ‘t Ven verduurzaamt energieadvies

Een ‘t Ven Verduurzaamt energieadvies vraagt u eenvoudig aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 

‘t Ven Verduurzaamt energieadvies kost tijdelijk maar 55 euro.

    Dhr.Mevr.

    Ja, ik doe mee met Het Ven Verduurzaamt en wil een woningverbeterplan. Bel me voor een afspraak.

    Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.