HypotheekRoutePlanners

Sluit u uw hypotheek af via HypotheekRoutePlanners, dan zijn er voor u geen kosten verbonden aan ons energieadvies. De HypotheekRoutePlanners adviseren u graag over de vele interessante mogelijkheden om al uw duurzame wensen te financieren, zowel hypothecair als via een (duurzaamheids)lening.

Het energieadvies van Susteen bestaat uit:

 

 1. Een woningbezoek. Een van onze energieadviseurs komt bij u thuis langs. De adviseur inspecteert uw woning en gaat met u in gesprek over uw verduurzamingswensen en -doelen. Het bezoek duurt ongeveer een à anderhalf uur.
 2. Een adviesrapport. Aan de hand van het woningbezoek stellen wij een persoonlijk rapport voor u op: uw persoonlijke woningverbeterplan. U ontvangt dit rapport enkele weken na het woningbezoek. In uw woningverbeterplan leest u precies wat u kunt gaan doen, wat dit zou gaan kosten, en wat het u oplevert. Indien gewenst kunnen wij u vaak ook vrijblijvende offertes aanbieden.
 3. Een nabespreking. Enkele weken nadat u uw persoonlijke woningverbeterplan heeft ontvangen bellen wij u nog een keer op. Tijdens dit gesprek lichten wij uw advies toe en kunt u eventuele (vervolg)vragen die u nog heeft stellen. Indien nodig kunnen wij uw woningverbeterplan nog eenmaal voor u aanpassen.

 

Nadat ons adviestraject is afgerond weet u precies hoe u uw nieuwe woning kunt verduurzamen, wat het u kost en wat het u oplevert. De HypotheekRoutePlanners verwerken deze gegevens in hun hypotheekadvies.

Aanmelden Energieadvies via HypotheekRoutePlanners

Een Hypotheekrouteplanner advies vraagt u eenvoudig aan door onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Daarna nemen wij contact op met uw HypotheekRoutePlanner en maken een afspraak met de makelaar van de verkopende partij voor een woningbezoek.

  Dhr.Mevr.

  Ja, ik ben klant van HypotheekRoutePlanners.

   

  Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.