gemeente Leeuwarden

Leeuwarden garant

Deze actie is speciaal voor geselecteerde inwoners van Leeuwarden.

Bent u een particuliere woningeigenaar en heeft u een woning van vóór 1976 dan krijgt u de unieke kans om energie te besparen met garantie. In samenwerking met de gemeente Leeuwarden zijn we een uniek project gestart waarbij we particuliere woningeigenaren bij verduurzaming een bespaargarantie kunnen bieden.

Deze bijzondere regeling biedt u extra zekerheid bij het realiseren van een comfortabele en energiezuinige woning met lagere woonlasten.

Dit aanbod is beschikbaar voor de eerste 200 aanmelders uit de gemeente Leeuwarden. Wees er dus snel bij!

Waarom meedoen?

Juist in oudere woningen valt vaak flink op de energiekosten te besparen. Door bijvoorbeeld de isolatie van uw spouwmuur, dak en vloer daalt uw jaarlijkse energierekening met zo’n €600.

Tevens biedt de gemeente Leeuwarden momenteel een voordelige duurzaamheidslening. Hiermee betaalt u over de investering in besparende maatregelen een rente van slechts 1,6% per jaar. Onze adviseur kan u helpen bij de aanvraag.

Energie besparen met garantie

Meldt u zich aan voor de investering met bespaargarantie, dan komt een onafhankelijk adviseur van Susteen bij u langs. Voor een tarief van 65,- wordt het huidige energieverlies van uw woning in kaart gebracht en krijgt u inzicht in de bespaarmogelijkheden van uw woning. Dit wordt verwerkt in een persoonlijk verbeterplan voor uw woning. Hierin staan de voor u meest geschikte bespaaroplossingen. Deze oplossingen gaan gepaard met een vrijblijvende offerte, en indien mogelijk een bijbehorende bespaargarantie. Hiermee bent u zwart op wit verzekerd van wat u gaat besparen na afname van de aangeboden maatregelen.

Direct winst op uw energierekening

Omdat u in het geval van een lening meer aan energiekosten bespaart dan u aan rente en aflossing betaalt, gaat u er netto direct op vooruit. De berekende  energiebesparing wordt gegarandeerd over de gehele looptijd van de lening.

Bespaart u meer energie dan vooraf was berekend? Dan is het voordeel voor u! Valt de besparing echter tegen? Dan ontvangt u het verschil in te hoge kosten terug. Zo biedt deze unieke regeling u een geruststellende zekerheid!

Bestel hier uw Leeuwarden garant energieadvies

U betaalt voor het garant advies slechts €65,00 in plaats van het normale tarief van €150,00. Voor dit geld komt onze adviseur langs voor een woninginspectie, bieden wij u een woningverbeterplan, en helpen wij u indien nodig bij de aanvraag van een duurzaamheidslening.

ManVrouw

Ja, ik doe mee met Leeuwarden Garant. Bel me voor een afspraak.