Lot Duurzaamheidshypotheek

Met een Lot Duurzaamheidshypotheek kunt u extra lenen voor energiebesparende maatregelen tegen een heel lage rente. Als klant van Lot betaalt u voor ons energieadvies € 200,- in plaats van € 279,-. Sluit u een hypotheek af, dan krijgt u dit bedrag volledig terug.

Een hypotheek die geld oplevert

Lenen voor energiebesparende maatregelen loont. De besparing op de energielasten is namelijk hoger dan de kosten van de financiering. Vaak geldt dit al vanaf het begin, maar zeker op termijn. En met de gunstige rentetarieven van 0,5 of 1 % (wel of geen NHG) is dat bij Lot al heel snel het geval.

Een duurzaamheidshypotheek financiert zichzelf. De hypotheek maakt namelijk besparingen mogelijk en de besparing maakt de aflossing van de hypotheek mogelijk. De cirkel is daarmee rond. Sterker nog, de cirkel groeit. De besparingen zijn namelijk hoger dan de kosten. De hypotheek kost geen geld, maar levert juist geld op.

Bovendien wordt u huis comfortabeler en stijgt het in waarde. Om nog maar te zwijgen over de voordelen voor het milieu. U ziet, een duurzaamheidshypotheek heeft echt alleen maar voordelen.

Zo werkt de Lot Duurzaamheidshypotheek

De duurzaamheidshypotheek van Lot is een hypotheek speciaal voor het verduurzamen van uw woning. Het is een extra lening die u afsluit naast de hypotheek voor de aankoop van uw woning. Het bedrag dat u extra leent om te verduurzamen, stort Lot in een bouwdepot. Hieruit betaalt u de rekeningen van installaties en werkzaamheden. U heeft hier 2 jaar de tijd voor. Voor de duurzaamheidshypotheek rekent Lot een zeer lage rente van 0,5% met NHG en 1% zonder NHG. De looptijd is maximaal 15 jaar. Deze zeer voordelige Lot Duurzaamheidshypotheek is beschikbaar voor alle mensen die naast de duurzaamheidshypotheek ook een gewone Lot hypotheek hebben of afsluiten.
Om u nog verder van dienst te zijn, geeft Lot u een forse korting op het energieadvies van Susteen. Met dit advies in de hand weet u precies welke maatregelen het meest geschikt zijn voor uw huis. Als Lot klant betaalt u geen €279,- maar slecht € 200,- voor ons woningverbeterplan. Sluit u een hypotheek af bij Lot, dan krijgt u dit volledige bedrag terug.  Bekijk hier de voorwaarden.

Het energieadvies van Susteen bestaat uit

  • Een huisbezoek. Eén van onze energieadviseurs komt bij u thuis langs om uw woning in te meten en te bespreken wat voor u belangrijk is. Het bezoek duurt ongeveer één à anderhalf uur.
  • Een Woningverbeterplan. Aan de hand van het woningbezoek stellen wij een persoonlijk rapport voor u op: uw persoonlijke Woningverbeterplan. Hierin leest u precies welke verduurzamingsmaatregelen in uw situatie het beste zijn. Wat de kosten zijn en wat het u oplevert.
  • Een bespreking. Nadat u het persoonlijke woningverbeterplan heeft ontvangen bellen wij u nog een keer op om het advies toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. Bij uw akkoord plannen wij de werkzaamheden.
  • Uitvoering: Met één simpele handtekening voert Susteen alle maatregelen voor u uit. Uw huis wordt comfortabeler en u start met het besparen op uw energielasten.

Aanmelden

U maakt eenvoudig een afspraak voor een huisbezoek door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

    Dhr.Mevr.

    Ja, ik wil graag een afspraak maken voor 'Optimaal Bespaaradvies ten behoeve van mijn Lot Duurzaamheidshypotheek'. Ik betaal aan Susteen €200,- en ontvang van Lot bij het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek dit bedrag volledig terug. Bel me voor een afspraak.

    Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.