Logo Gemeente Gouda

Maak Gouda duurzaam

Dit aanbod is beschikbaar voor geselecteerde inwoners van de Steinen-, Water- en Grassenbuurt. Als potentiële deelnemer heeft u een brief van de gemeente ontvangen.

De gemeente Gouda, Energiecoöperatie Gouda, Wijkteam Plaswijck en Susteen werken samen in de nieuwe campagne ”Maak Gouda Duurzaam”. Via deze campagne ontdekken geselecteerde woningeigenaren in Gouda binnenkort nu zeer voordelig hoe zij hun woning kunnen verduurzamen.

Geselecteerde inwoners van de Steinen-, Water- en Grassenbuurt in Gouda kunnen tijdelijk hun woning tegen gereduceerd tarief laten inspecteren door een vakkundig energieadviseur van Susteen. Dit bezoek resulteert in een woningverbeterplan. In het verbeterplan worden uw persoonlijke woonwensen en de mogelijkheden die uw woning biedt voor verduurzaming meegenomen. Het advies kost normaal 150 euro, maar wordt via deze campagne aangeboden voor slechts 110 euro. na betaling kunt u nog eens 50 euro terugvragen bij de gemeente, waardoor de werkelijke kosten van dit advies op slechts 60 euro uitkomen!

Hoe werkt het?

U kunt zich via het formulier onder aan deze pagina aanmelden voor de campagne Maak Gouda Duurzaam. Het traject ziet er dan als volgt uit:

Nadat u zich heeft aangemeld voor een advies verzenden wij een betalingsverzoek. Zodra dit voldaan is nemen wij telefonisch contact met u op voor een afspraak bij u thuis. Een gecertificeerd adviseur kijkt in ongeveer anderhalf uur naar de isolatie, ventilatie en verwarmingstechnieken in uw woning. Wellicht is uw cv-ketel aan vervanging toe, zijn zonnepanelen een aantrekkelijke optie of levert vloerisolatie u veel winst op.

Ook wordt aandacht besteed aan uw (comfort)wensen. Heeft u bijvoorbeeld last van tocht in huis of wilt u misschien gasloos wonen? De adviseur zet de besparingsmaatregelen die het best bij uw woonsituatie passen voor u op een rij in het woningverbeterplan. Daarnaast ontvangt u één of meerdere offertes voor het uitvoeren van de voorgestelde maatregelen. Susteen doet u een aantrekkelijk aanbod, maar u bent uiteraard tot niets verplicht.

Waarom meedoen met deze campagne?

  • U ontvangt een deskundig en vrijblijvend woningverbeterplan tegen een sterk gereduceerd tarief.
  • U kunt mogelijk profiteren van de ISDE-subsidie. Dit is een subsidie op warmtepompen, zonneboilers en pelletkachels. De ISDE-subsidie kan vele honderden of zelfs enkele duizenden euro’s op uw investering schelen.
  • Wij kunnen uw energiebesparing garanderen: een uniek aanbod! Dit is mogelijk door onze jarenlange ervaring en betrokkenheid van begin tot einde.
  • U betaalt tijdelijk slechts 110 euro, en kunt ook nog eens 50 euro terugkrijgen van de gemeente. (Zie voor verdere uitleg over de teruggaaf de folder van de gemeente ).

Meer weten?

Verder lezen over de campagne? Dat kan op www.maakgoudaduurzaam.nl

Inschrijven voor het maak Gouda duurzaam woningverbeterplan

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zich direct aanmelden voor het Maak Gouda Duurzaam woningverbeterplan. U betaalt slechts 110 euro, en kunt 50 euro terugvragen bij de gemeente. Uw uiteindelijke kosten voor dit advies bedragen hierdoor slechts 60 euro.

ManVrouw

Ja, ik wil een ''Maak Gouda Duurzaam'' woningverbeterplan. Bel me voor een afspraak.