Ons Duurzaam Nuth: Energieadvies met korting | Susteen

Ons duurzaam Nuth

Wilt u ook meer wooncomfort en minder energielasten? Dan nodigt de gemeente Nuth u uit om samen met andere bewoners uit de gemeente Nuth gebruik te maken van de campagne ‘verduurzamen eigen woning’. De gemeente ondersteunt u samen met Susteen bij het realiseren van een comfortabele en energiezuinige woning. Dit levert u lagere woonlasten en daarmee mogelijk honderden euro’s voordeel op. Verduurzamen is dus goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee!

Waarom meedoen?

In veel oudere woningen valt flink op de energiekosten te besparen. Met bijvoorbeeld isolatie van uw spouwmuur, dak en vloer kunt u uw jaarlijkse energierekening soms wel €600,- omlaag brengen. Voegt u nog meer maatregelen toe dan kan de besparing zelfs oplopen tot wel €1.000,-. Maar ook voor recentere woningen zijn er uiteraard al besparingen mogelijk. Daar krijg je energie van!

Aanbieding

Vanuit het Infopunt Ons Duurzaam Nuth biedt de gemeente woningeigenaren aan om tegen een zeer aantrekkelijk tarief hun woning te laten inspecteren door een energiedeskundige. De gemeente werkt hiervoor samen met Susteen. Onze adviseur kijkt uitgebreid naar het energieverlies en zoekt naar bespaarkansen voor uw woning. Naar aanleiding van deze keuring ontvangt u een energieadvies. In dit advies ziet u precies hoeveel u kunt besparen.

Ons Duurzaam Nuth: Energieadvies met korting voor inwoners van de gemeente Nuth. | Susteen

Hoe werkt het?

Nadat u zich heeft aangemeld nemen de medewerkers van het infopunt ́Ons Duurzaam Nuth ́ of de medewerkers van Susteen contact met u op. Zij plannen een afspraak bij u thuis in met onze adviseur. De adviseur luistert naar uw wensen en kijkt in ongeveer anderhalf uur naar de diverse aspecten van uw woning. De adviseur zet de maatregelen die het best bij uw woonsituatie passen voor u op een rij in een energieadvies: het woningverbeterplan. Bij dit advies ontvangt u tevens een offerte van lokale ondernemers om (een deel van) de maatregelen te laten uitvoeren. Voor verschillende maatregelen is een zeer scherpe gezamenlijke inkoopprijs beschikbaar. Uiteraard bent u echter tot niets verplicht: het rapport is geheel vrijblijvend.

 

Het advies met woningverbeterplan kost normaal €150,-. Via deze campagne betaalt u tijdelijk slechts €45,- voor precies hetzelfde advies. Daarnaast kunt u gebruik maken van de duurzaamheidslening van de Provincie Limburg tegen een zeer aantrekkelijke rente (op dit moment fors lager dan de marktrente). Bovendien is er een mogelijkheid om een besparingsgarantie op uw energielasten te verkrijgen. Dat maakt het voor u financieel nog een stuk aantrekkelijker! En dat is snel terugverdiend!

Meer weten?

Interesse in het energieadvies? Meer informatie vindt u op de website van Ons Duurzaam Nuth. Bovendien treft u wellicht ook het promoteam aan bij u in de buurt.

Aanmelden

Wilt u zich gelijk aanmelden? Ook dit kan door het formulier op de website van Ons Duurzaam Nuth in te vullen. U betaalt dan slechts 45 euro voor uw advies.