‘Optimaal Besparen’

U heeft van ons een brief ontvangen over ‘Optimaal Besparen’ en u wilt uw huis verduurzamen. Daar zijn we blij mee. Wij begrijpen heel goed dat u vol zit met vragen over verduurzaming. Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Onze adviseur komt dan bij u thuis. Hij kijkt onder de vloer, in uw muur en beantwoordt al uw vragen.

De voordelen van verduurzamen

Heel goed dat u uw woning wilt verduurzamen, want woningverduurzaming heeft alleen maar voordelen. Uw huis wordt comfortabeler, stijgt in waarde, u bespaart geld en het is goed voor het milieu. Dat is maar liefst 4 keer winst. Daarom is ons motto: ‘slimme mensen besparen’. Met ‘Optimaal Besparen” nemen wij u alle zorg uit handen.

 

Onze beloften

 • U krijgt van ons een woningverbeterplan dat helemaal is afgestemd op uw wensen én op uw woning.
 • Wij beloven u ten minste één maatregel waarbij de besparingen per maand hoger zijn dan kosten van financiering. U gaat er dus altijd op vooruit.
 • Kunnen wij u een dergelijke maatregel niet aanbieden, dan bent u geen rapportkosten verschuldigd. No cure, no pay.
 • Omdat wij uitsluitend werken met gecertificeerde energieadviseurs geven wij garanties af op onze berekeningen. Haalt u de besparingen niet, dan betalen we het verschil aan u uit. (kijk hier voor de voorwaarden)
 • U krijgt altijd de mogelijkheid om de maatregelen door ons als hoofdaannemer te laten uitvoeren. Dan is alles in één keer goed geregeld.

 

Hoe gaan we te werk

Veel bedrijven willen u zoveel mogelijk offertes aanbieden zonder u echt te kennen. Susteen gelooft daar niet in. Door 12 jaar ervaring weten wij inmiddels dat elk huis en elke bewoner anders is. Daarom draait bij ons alles om u en uw woning.

Onze adviseur komt bij u thuis om uw woonsituatie door te nemen, uw wensen te bespreken en om de woning in te meten en te inspecteren. De energetische staat van de woning wordt volledig in kaart gebracht. Op deze manier brengen wij technische mogelijkheden van uw huis en uw woonwensen bij elkaar.

 

Resultaat

U ontvangt een uitgebreid persoonlijk woningverbeterplan met de exacte berekening van de energiebesparing die voor uw huis haalbaar is. In het plan leest u welke maatregelen wij adviseren op het gebied van isolatie, zonne-energie en warmtepomp. Alle adviezen zijn inclusief productvoorstellen, kosten, opbrengsten, besparingen en alle subsidies waarvoor u in aanmerking komt. Alles overzichtelijk gepresenteerd.

Indien u kiest voor een financiering dan berekenen we ook uw nieuwe maandlasten. U zult zien dat u vaak meer bespaart dan dat de financiering kost. U hoeft dus geen spaargeld te hebben of aan te spreken om de maatregelen te realiseren.

 

De kosten van het huisbezoek en het woningverbeterplan zijn € 249,-. Deze kosten verdient u altijd weer terug met de voorgestelde maatregelen. Sterker nog, als wij geen maatregel kunnen adviseren waarbij u er vanaf dag 1 op vooruit gaat, dan brengen geen kosten in rekening. U loopt dus met ‘Optimaal Besparen’ geen enkel risico.

 

Ja, ik wil ‘Optimaal Besparen’

Als u onderstaand formulier invult, bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een afspraak.

  Dhr.Mevr.

  Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.

  Veelgestelde vragen

  Hoe garanderen jullie mij een besparing?

  Dat doen wij in twee simpele stappen:

  1. Onze gecertificeerde energieadviseurs zijn opgeleid om uw woning energetisch in kaart te brengen en zijn op de hoogte van alle beschikbare maatregelen in de markt. Indien zij geen rapport kunnen opstellen waarbij u vanaf maand 1 gaat besparen, brengen wij geen kosten in rekening.
  2. Wij geven bij uitvoering van het woningverbeterplan een garantie op de berekende besparing. Haalt u dit niet, dan betalen wij het verschil aan u uit. Wel zo eerlijk!

  Wat doet de Energieadviseur tijdens een bezoek?

  Onze Energieadviseurs inspecteren diverse technische zaken zoals muren, ramen, verwarming, vloer en dak. Ook kijken ze naar uw huidige energieverbruik. Door deze zaken nauwkeurig op te meten en in kaart te brengen, kunnen zij berekenen waar er energie verloren gaat en wat we daar het beste aan kunnen doen.

  Waarom rekenen jullie kosten voor het bezoek?

  Het berekenen van de energetische staat van uw woning is vakwerk dat alleen door goed opgeleide professionals gedaan kan worden.

  Voeren jullie ook de maatregelen uit?

  Ja, wij treden bij de uitvoering op als hoofdaannemer. Zo kunnen wij de kwaliteit van de uitvoering garanderen en hoeft u niet zelf met verschillende partijen om tafel. Op deze manier kunnen wij garanderen dat u de berekende besparing haalt!

  Hoe berekenen jullie de besparing?

  Wij berekenen de energiebesparing en het bedrag wat daarmee gemoeid is en zetten dit af tegen de kosten van de uit te voeren maatregelen op basis van een financiering. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat u deze besparing haalt ook wanneer u dit met eigen geld wil bekostigen.

  Wat is een Woningverbeterplan

  Een woningverbeterplan is een uitgebreid rapport dat inzicht geeft in de huidige energetische staat staat van uw woning en de specifieke maatregelen waarmee u deze kunt verbeteren. Het bevat een totale besparingsberekening op maandbasis, productvoorstellen, totaal kosten, totaal opbrengsten, besparingen en alle subsidies en regelingen waarvoor u in aanmerking komt.

  Hoe gaat het proces in zijn werk?

  We maken het u graag zo makkelijk mogelijk! Wanneer u uw gegevens achterlaat bellen wij u binnen 1 werkdag terug om een afspraak in te plannen voor onze Energieadviseur. Deze zal uw huis inspecteren en inmeten en aan het eind van uw bezoek een telefonische afspraak met u plannen om het woningverbeterplan te bespreken. Uiterlijk twee dagen voor deze afspraak ontvang u het digitale woningverbeterplan zodat u ruim tijd heeft om dit rustig door te lezen.

  Bieden jullie ook garantie op de installatie?

  Ja, wij garanderen als hoofdaannemer dat er een eindoplevering komt waardoor u verzekerd bent van een hoge kwaliteit. Bij onvoorziene problemen of schade zorgen wij dat dit goed en snel wordt opgelost. Daarnaast heeft u ook de gebruikelijke productgaranties die voor ieder product wettelijk vastgesteld worden.

  Hoe weet ik zeker dat jullie het beste product aanbieden?

  Wij verbinden garanties aan onze berekeningen hierdoor heeft u de zekerheid dat u de besparingen ook echt realiseert.

  Moet ik van het gas af?

  Nee. Wij geloven in haalbare mogelijkheden en benaderen duurzaamheid vanuit de wensen van de klant. Als aardgasvrij tot de financiële en technische mogelijkheden behoort, verzorgen wij dit uiteraard graag!

  Wat is het doel van Susteen?

  Het doel van Susteen is om iedere woningeigenaar te helpen om duurzamer te wonen van A tot Z. Hierbij bieden we een totaaloplossing van advies tot uitvoering.

  Zitten er voorwaarden aan de bespaargarantie?

  Ja, de voorwaarde is dat we het huidige energieverbruik weten en het toekomstige energieverbruik moeten kunnen meten. Daar plaatsen we ook een meter voor. En daarnaast is het natuurlijk niet de bedoeling dat er grote wijzigen ontstaan in de situatie, u gaat natuurlijk niet zoveel besparen als u na de maatregelen een zonnebank of sauna in huis neemt….. Kijk hier voor de de volledige voorwaarden.