Rotterdam bespaart

Wilt u ook meer wooncomfort met minder energielasten?

Profiteer dan, samen met andere bewoners uit Schiebroek en Hilleggerberg, van de mogelijkheid om tegen een actietarief een adviesrapport op maat te laten maken van uw woning. Een energiedeskundige geeft u een overzicht van punten waarmee u energie kunt besparen en het energielabel van de woning kunt verbeteren. Een waardevol rapport om het totale wooncomfort te verhogen.

Aanbieding

De gemeente biedt samen met Marktplaats Duurzaam Bouwen eigenaren van woningen, gebouwd vóór 1976, tijdelijk de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief hun woning te laten inspecteren door een energiedeskundige. De gemeente werkt in deze actie samen met Susteen BV, een adviesbedrijf gespecialiseerd in energiebesparing. De adviseur van Susteen kijkt uitgebreid naar het energieverlies, zoekt naar kansrijke besparingsmaatregelen voor uw woning en stelt voor u een adviesrapport op. In dit adviesrapport ziet u precies hoeveel u kunt besparen. Dit onderzoek kost normaal €115,-, maar tijdens de actieperiode is dat slechts €45,-. Meldt u snel aan om van deze korting te profiteren!

Waarom meedoen?

In veel oudere woningen valt flink op de energiekosten te besparen. Met bijvoorbeeld isolatie van uw spouwmuur, dak en vloer kunt u uw jaarlijkse energierekening soms wel €600,- omlaag brengen. Dat is goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Hoe werkt het?

U meldt zich aan voor een energieadvies. Susteen neemt dan contact met u op voor een afspraak bij u thuis. Een gecertificeerd adviseur controleert de isolatie, ventilatie en verwarmingstechnieken in uw woning. Dit duurt ongeveer één uur. De adviseur zet de maatregelen die het best bij uw woonsituatie passen voor u op een rij in een adviesrapport (download hier een voorbeeld). Daarbij ontvangt u een offerte om (een deel van) de maatregelen te laten uitvoeren. Susteen doet u een aantrekkelijk aanbod, maar u bent uiteraard tot niets verplicht. Als u besluit tot maatregelen over te gaan kunt u tevens profiteren van het tijdelijk lagere BTW tarief van 6% op arbeidskosten.

Bestel hier uw Rotterdam bespaart

ManVrouw