Regiobank Logo

Regiobank Slimwoner Energieadvies

Deze actie is beschikbaar voor alle klanten van de Regiobank. De Regiobank is een partner van de Slimwoner campagne van Natuur & Milieu. Als klant van de Regiobank kunt u via Slimwoner een energieadvies van Susteen aanvragen voor slechts 149 euro.

Het energieadvies van Susteen bestaat uit:

 

 1. Een woningbezoek. Een van onze energieadviseurs komt bij u thuis langs. De adviseur inspecteert uw woning en gaat met u in gesprek over uw verduurzamingswensen en -doelen. Het bezoek duurt ongeveer een à anderhalf uur.
 2. Een adviesrapport. Aan de hand van het woningbezoek stellen wij een persoonlijk rapport voor u op: uw persoonlijke woningverbeterplan. U ontvangt dit rapport enkele weken na het woningbezoek. In uw woningverbeterplan leest u precies wat u kunt gaan doen, wat dit zou gaan kosten, en wat het u oplevert. Indien gewenst kunnen wij u vaak ook vrijblijvende offertes aanbieden.
 3. Een nabespreking. Enkele weken nadat u uw persoonlijke woningverbeterplan heeft ontvangen bellen wij u nog een keer op. Tijdens dit gesprek lichten wij uw advies toe en kunt u eventuele (vervolg)vragen die u nog heeft stellen. Indien nodig kunnen wij uw woningverbeterplan nog eenmaal voor u aanpassen.

 

Nadat u ons adviestraject heeft doorlopen weet u precies wat u kunt doen om uw woning te verduurzamen op een manier die past bij uw woning en bij u. U heeft inzicht in de mogelijkheden, de kosten, en de baten. Kortom: een vliegende start in uw verduurzamingstraject.

Meer informatie over Slimwoner en inschrijven

Wilt u graag meer weten over de Slimwoner campagne van Natuur & Milieu? Kijk dan op de Slimwoner website. U kunt zich hier opgeven voor een Slimwoner Regiobank energieadvies.

Aanmelden Slimwoner Regiobank

Een Slimwoner advies vraagt u eenvoudig aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  Dhr.Mevr.

  Ja, ik ben klant bij Regiobank.

  Ja, ik wil een Slimwoner energieadvies voor slechts 149 euro. Bel me voor een afspraak.

  Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.