SNS bank Slimwoner Energieadvies

Deze actie is beschikbaar voor alle klanten van de SNS bank. De SNS bank is een partner van de Slimwoner campagne van Natuur & Milieu. Als klant van SNS bank kunt u via Slimwoner een energieadvies van Susteen aanvragen voor slechts 149 euro.

Het energieadvies van Susteen bestaat uit:

 

 1. Een woningbezoek. Een van onze energieadviseurs komt bij u thuis langs. De adviseur inspecteert uw woning en gaat met u in gesprek over uw verduurzamingswensen en -doelen. Het bezoek duurt ongeveer een à anderhalf uur.
 2. Een adviesrapport. Aan de hand van het woningbezoek stellen wij een persoonlijk rapport voor u op: uw persoonlijke woningverbeterplan. U ontvangt dit rapport enkele weken na het woningbezoek. In uw woningverbeterplan leest u precies wat u kunt gaan doen, wat dit zou gaan kosten, en wat het u oplevert. Indien gewenst kunnen wij u vaak ook vrijblijvende offertes aanbieden.
 3. Een nabespreking. Enkele weken nadat u uw persoonlijke woningverbeterplan heeft ontvangen bellen wij u nog een keer op. Tijdens dit gesprek lichten wij uw advies toe en kunt u eventuele (vervolg)vragen die u nog heeft stellen. Indien nodig kunnen wij uw woningverbeterplan nog eenmaal voor u aanpassen.

 

Nadat u ons adviestraject heeft doorlopen weet u precies wat u kunt doen om uw woning te verduurzamen op een manier die past bij uw woning en bij u. U heeft inzicht in de mogelijkheden, de kosten, en de baten. Kortom: een vliegende start in uw verduurzamingstraject.

Meer informatie over Slimwoner en inschrijven

Wilt u graag meer weten over de Slimwoner campagne van Natuur & Milieu? Kijk dan op de Slimwoner website. U kunt zich hier opgeven voor een Slimwoner SNS bank energieadvies.

Inschrijfformulier SNS Slimwoner

U kunt zich via onderstaand inschrijfformulier direct inschrijven voor een SNS bank Slimwoner energieadvies. Wij nemen binnen enkele dagen contact met u op om het woningbezoek in te plannen.

  Dhr.Mevr.

  Ja, ik ben klant bij SNS bank.

  Ja, ik wil een Slimwoner energieadvies voor slechts 149 euro. Bel me voor een afspraak.

  Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.