SNS bank logo

Energieadvies

SNS en gemeente Den Haag

Alle inwoners van Den Haag die klant waren bij SNS, ASNbank of BLG Wonen (merken van de Volksbank), konden het energieadvies van Susteen gratis aanvragen. De actie liep tot 1 mei 2021.

De Volksbank en de gemeente Den Haag slaan de handen inéén voor het klimaat. Zij doen dit door hun klanten en inwoners een gratis energieadvies van Susteen aan te bieden. Zo stimuleren zij duurzaam energiegebruik. Doet u mee? Het levert u een fijner huis op en de energierekening daalt vaak meer dan dat een lening kost.
Dat is dubbel winst.

 

Het energieadvies van Susteen bestaat uit:

  • Een woningbezoek. Een van onze energieadviseurs komt bij u thuis langs. De adviseur inspecteert uw woning en gaat met u in gesprek over uw verduurzamingswensen en -doelen. Het bezoek duurt ongeveer een à anderhalf uur.

 

  • Een adviesrapport. Aan de hand van het woningbezoek stellen wij een persoonlijk rapport voor u op: uw persoonlijke woningverbeterplan. Hierin leest u precies wat u kunt gaan doen, wat dit zou gaan kosten, en wat het u oplevert. Het rapport biedt ook vrijblijvende offertes aan, waarmee u direct aan de slag kunt.

 

  • Een nabespreking. Enige tijd nadat u uw persoonlijke woningverbeterplan heeft ontvangen bellen wij u nog een keer op. Tijdens dit gesprek lichten wij uw advies toe en kunt u uw eventuele (vervolg)vragen stellen. Indien nodig kunnen wij uw woningverbeterplan nog eenmaal voor u aanpassen.

 

Met ons advies in de hand weet u precies wat u kunt doen om uw woning te verduurzamen op een manier die past bij uw woning en bij u. SNS bespreekt met u graag de (hypotheek)mogelijkheden om de maatregelen te financieren. Doen! Dat is goed voor u en voor het milieu.

Aanmelden

Aanmelden voor deze actie is helaas niet meer mogelijk.  kijk hier hoe wij u toch van dienst kunnen zijn.