Triodos bank

Het Susteen Energieadvies voor uw Triodos Hypotheek

Heeft u een hypotheek bij Triodos? Of bent u van plan er binnenkort een af te sluiten? Dan kunt u op uw hypotheekrente besparen door uw energielabel te verbeteren.

Triodos is een samenwerking met Susteen aangegaan om haar klanten te begeleiden naar een beter energielabel en lagere woonlasten. Wanneer u een hypotheek afsluit ontvangt u van Triodos een vergoeding voor uw Susteen energieadvies. Het advies bevat onder andere een gecertificeerd energielabel. Dit product is speciaal ontwikkeld voor Triodos klanten.

Besluit u na het afnemen van een advies uw woning door Susteen te laten verduurzamen? Dan ontvangt u van ons achteraf kosteloos een herkeuring met nieuw label. Vaak levert verduurzaming u een stevige besparing op uw hypotheek op.

Wat Heeft Susteen u zoal te bieden?

Natuurlijk voldoet het advies dat wij u bieden aan alle eisen die Triodos stelt. Wij bieden u echter nog veel meer dan dat. Aan de hand van een uitvoerige woninginspectie en een bespreking van uw woonwensen stellen wij voor u een woningverbeterplan op. Hierin staat hoe u doeltreffend uw woning kunt verduurzamen op een manier die aansluit bij uw woonwensen en ambities.

We letten uiteraard op de mogelijkheid tot het verbeteren van uw energielabel.  Iedere labelstap die u vooruitgaat staat immers gelijk aan 0,1% renteverlaging over de gehele afgesloten hypotheeksom. Omdat dit doorgaans geldt voor de gehele (resterende) rentevaste periode van uw hypotheek kunt u hierdoor in de loop der jaren zomaar duizenden euro’s besparen.

Verder bekijken wij welke maatregelen u een aanzienlijke besparing op uw energierekening zouden kunnen opleveren. Daarnaast zien we vaak mogelijkheden om uw wooncomfort en/of de waarde van uw woning te verhogen. Tevens biedt Susteen u vele unieke extra diensten. Zo bieden wij onze klanten onder andere energiemonitoring, bespaargaranties en extra voordelige tarieven op groene energie.

Na een eventuele verduurzaming van uw woning bieden wij u kosteloos een herberekening van uw energielabel. Zo haalt u snel en gemakkelijk het meeste uit uw Triodos Hypotheek!

U kunt meer lezen over hoe verduurzamen uw rente precies beïnvloedt op de website van Triodos.

Bestel hier uw Triodos energieadvies met label

Het Susteen energieadvies voor Triodos klanten kost €300,-. U krijgt het totale bedrag vergoed door Triodos bij afname van uw hypotheek. Onze inspecteur komt bij u langs, u ontvangt een uitvoerig en persoonlijk woningverbeterplan, en indien u gaat verduurzamen ontvangt u van ons een nieuw label na uitvoering van de werkzaamheden. Vul onderstaand formulier in om een afspraak in te plannen.

ManVrouw