Campagne verduurSaam met uw eigen Woningverbeterplan. Zeer betaalbaar energieadvies voor woningeigenaren in de Achterhoek. | Susteen

verduurSaam met uw eigen Woningverbeterplan

Door én voor de Achterhoek! Deze actie is beschikbaar voor woningeigenaren met een wat oudere woning (bouwjaar voor 1976) in de gemeenten Doetinchem, Berkelland, Bronckhorst, Montferland, Oude Ijssel, Aalten en Winterswijk. 

Het verduurSaam energieloket, zeven(!) Achterhoekse gemeenten en Susteen slaan de handen ineen. Samen bieden wij inwoners van de Achterhoek een zeer betaalbaar energieadvies aan: het Woningverbeterplan. Het verbeterplan wordt opgesteld door een de energieadviseurs van Susteen.

Doordat verduurSaam en uw gemeente 70 euro bijdragen betaalt u nu tijdelijk slechts 50 euro voor dit advies!

Hoe Werkt Het?

U kunt zich via de website van verduurSaam aanmelden. Hierna is het traject als volgt:

Nadat u zich heeft aangemeld verzenden wij een betalingsverzoek. Zodra dit voldaan is bellen wij u op om een afspraak bij u thuis te maken. Een ervaren adviseur kijkt in ongeveer 60 a 90 minuten naar de isolatie, ventilatie en verwarmingstechnieken in uw woning. Wellicht is uw cv-ketel aan vervanging toe, zijn zonnepanelen een aantrekkelijke optie of bespaart u veel met vloerisolatie.

Ook op uw (comfort)wensen wordt gelet. Heeft u bijvoorbeeld last van tocht in huis of wilt u misschien gasloos wonen? De adviseur werkt de bij ú passende duurzame maatregelen voor u uit in uw persoonlijke Woningverbeterplan. Ook ontvangt u één of meerdere vrijblijvende offertes voor het uitvoeren van de voorgestelde maatregelen. Susteen doet u een aantrekkelijk aanbod, maar u bent uiteraard tot niets verplicht. Indien mogelijk kiezen wij bij het leveren van offertes voor Achterhoekse bedrijven. Zo stimuleert u met uw woningverduurzaming ook nog eens de regionale duurzame economie!

Waarom meedoen met deze campagne?

  • U ontvangt een deskundig en vrijblijvend woningverbeterplan tegen een sterk gereduceerd tarief.
  • U kunt mogelijk profiteren van de ISDE-subsidie. Dit is een subsidie op warmtepompen, zonneboilers en pelletkachels. De ISDE-subsidie kan vele honderden of zelfs enkele duizenden euro’s op uw investering schelen.
  • Wij kunnen uw energiebesparing garanderen: een uniek aanbod! Dit is mogelijk door onze jarenlange ervaring en betrokkenheid van begin tot einde.

Meer weten?

Indien u meer wilt weten over deze campagne bent u van harte welkom op een van onze informatieavonden. Iedere maand vindt er in één van de zeven deelnemende gemeenten een informatieavond plaats. Zodra er data bekend zijn maken we deze hier bekend.

Ook kunt u in de tussentijd verder lezen op de website van verduurSaam.

Bestel uw Woningverbeterplan

U kunt uw woningverbeterplan aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen op de website van het verduurSaam energieloket. Ook kunt u hier meer lezen over de campagne.