Campagne verduurSaam met uw eigen Woningverbeterplan. Zeer betaalbaar energieadvies voor woningeigenaren in de Achterhoek. | Susteen

verduurSaam met uw eigen Woningverbeterplan

Door én voor de Achterhoek! Deze actie is beschikbaar voor woningeigenaren met een wat oudere woning (bouwjaar voor 1976) in de gemeenten Doetinchem, Berkelland, Bronckhorst, Montferland, Oude Ijsselstreek, Aalten, Winterswijk én Oost Gelre.

Het verduurSaam energieloket, acht Achterhoekse gemeenten en Susteen slaan de handen ineen. Samen bieden wij inwoners van de Achterhoek een zeer betaalbaar energieadvies aan: het Woningverbeterplan. Het verbeterplan wordt opgesteld door een van de energieadviseurs van Susteen. Doordat verduurSaam en uw gemeente aanzienlijk bijdragen in de advieskosten betaalt u nu tijdelijk slechts 50 euro voor dit advies!

Hoe werkt het?

U kunt zich via de website van verduurSaam aanmelden. Nadat u zich heeft aangemeld verzenden wij een betalingsverzoek. Zodra dit voldaan is bellen wij u op om een afspraak bij u thuis te maken. Een ervaren adviseur kijkt in ongeveer 60 a 90 minuten naar de isolatie, ventilatie en verwarmingstechnieken in uw woning. Wellicht is uw cv-ketel aan vervanging toe, zijn zonnepanelen een aantrekkelijke optie of bespaart u veel met vloerisolatie.

 

Ook op uw (comfort)wensen wordt gelet. Heeft u bijvoorbeeld last van tocht in huis of wilt u misschien gasloos wonen? De adviseur werkt de duurzame maatregelen die bij u passen voor u uit in uw persoonlijke Woningverbeterplan. Ook ontvangt u desgewenst één of meerdere vrijblijvende offertes voor het uitvoeren van de voorgestelde maatregelen. Susteen doet u een aantrekkelijk aanbod, maar u bent uiteraard tot niets verplicht. Indien mogelijk kiezen wij bij het leveren van offertes voor Achterhoekse bedrijven. Zo stimuleert u met uw woningverduurzaming ook nog eens de regionale duurzame economie!

Waarom meedoen met deze campagne?

  • U ontvangt een deskundig en vrijblijvend woningverbeterplan tegen een sterk gereduceerd tarief.
  • U kunt mogelijk profiteren van de ISDE-subsidie. Dit is een subsidie op warmtepompen, zonneboilers en pelletkachels. De ISDE-subsidie kan vele honderden of zelfs enkele duizenden euro’s op uw investering schelen.
  • Wij kunnen uw energiebesparing garanderen: een uniek aanbod! Dit is mogelijk door onze jarenlange ervaring en betrokkenheid van begin tot einde.

Meer weten?

Intussen heeft in alle deelnemende gemeenten een informatieavond plaatsgevonden. Er staan geen informatieavonden meer gepland. U kunt nog wel verder lezen over deze campagne op de website van VerduurSaam.

Bestel uw Woningverbeterplan

U kunt uw eigen woningverbeterplan aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen op de website van het verduurSaam energieloket. Ook kunt u hier meer lezen over de campagne.