Rentekorting Woonnu

Woonnu biedt rentekorting op een hypotheek voor een energiezuinige woning. Overweegt u een hypotheek van Woonnu? Dan is ons advies gratis. Aanmelding loopt via uw hypotheekadviseur.

Rentekorting vanaf energielabel B
Woonnu beloont duurzaam wonen of verduurzamen van de woning met een rentekorting die gekoppeld is aan het energielabel van het huis. Hoe groener het label, hoe hoger de korting! Woonnu beloont duurzaam wonen met een aantrekkelijke rentekorting vanaf energielabel B. Heeft je huis energielabel B of beter? Dan geldt de duurzaamheidskorting direct bij aanvraag van de Woonnu hypotheek.

Gratis advies
Overweegt u een hypotheek van Woonnu? Dan is ons duurzaamheidsadvies gratis. Aanmelding voor dit gratis advies loopt via uw hypotheekadviseur. Susteen adviseert welke maatregelen u moet treffen om een dergelijk label te behalen. Stuurt u het rapport naar uw hypotheekadviseur dan verwerkt hij/zij de rente die hoort bij dit nieuwe label in de hypotheekaanvraag. Susteen en Woonnu hebben hierover afspraken gemaakt.

Tip: u mag door te verduurzamen voor de meeste verduurzamingsmaatregelen meer lenen dan zonder verduurzaming (106% van de verkoopwaarde i.p.v.100%). Uw wens om de verduurzamen hoeft dus niet ten koste te gaan van andere wensen.

 

Het energieadvies van Susteen bestaat uit:

  • Een huisbezoek. Een van onze energieadviseurs komt bij u thuis langs. Hij bekijkt de verduurzamingsmogelijkheden van uw huis en gaat met u in gesprek over de wensen en mogelijkheden.Het bezoek duurt ongeveer één à anderhalf uur.
  • Een duurzaamheidsrapport. Aan de hand van het woningbezoek stellen wij een persoonlijk rapport voor u op: uw persoonlijke woningverbeterplan. Hierin leest u precies welke verduurzamingsmaatregelen in uw situatie het beste zijn. Maar ook wat de kosten zijn, wat het u oplevert en wat het nieuwe energielabel wordt. Het rapport biedt ook vrijblijvende offertes aan. Indien gewenst kunnen we de uitvoering direct in gang zetten. Susteen is dan de hoofdaannemer.
  • Een nabespreking. Nadat u het persoonlijke woningverbeterplan heeft ontvangen bellen wij u nog een keer op om het advies en de offertes  toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. Indien nodig passen wij uw woningverbeterplan aan.

Verwerken in hypotheekaanvraag. Wanneer u het duurzaamheidsrapport stuurt naar uw hypotheekadviseur dan verwerkt hij/zij de gegevens in uw hypotheekaanvraag.

Aanmelden

Aanmelding voor het gratis energieadvies loopt via uw hypotheekadviseur.