Gemeente Zuidplas

Duurzaam Wonen in Zuidplas

Deze actie is beschikbaar voor inwoners van de gemeente Zuidplas.

De gemeente Zuidplas en Susteen werken samen in de nieuwe campagne ”Duurzaam Wonen in Zuidplas”. Via deze campagne ontdekken woningeigenaren in de Zuidplas binnenkort tijdelijk zeer voordelig hoe zij hun woning kunnen verduurzamen.

De gemeente biedt inwoners van Zuidplas tijdelijk de kans om uw woning tegen gereduceerd tarief te laten inspecteren door een vakkundig energieadviseur van Susteen. Dit bezoek resulteert in een woningverbeterplan. In dit verbeterplan worden uw persoonlijke woonwensen en de mogelijkheden die uw woning biedt voor verduurzaming meegenomen. Dit advies kost normaal 150 euro, maar wordt in Zuidplas tijdelijk voor slechts 55 euro aangeboden!

Hoe Werkt Het?

Over enkele weken kunt u zich gaan inschrijven voor de campagne Duurzaam Wonen in Zuidplas. Het traject ziet er dan als volgt uit:

Nadat u zich heeft aangemeld voor een advies verzenden wij een betalingsverzoek. Zodra dit voldaan is nemen wij telefonisch contact met u op voor een afspraak bij u thuis. Een gecertificeerd adviseur kijkt in ongeveer anderhalf uur naar de isolatie, ventilatie en verwarmingstechnieken in uw woning. Wellicht is uw cv-ketel aan vervanging toe, zijn zonnepanelen een aantrekkelijke optie of levert vloerisolatie u veel winst op.

Ook wordt aandacht besteed aan uw (comfort)wensen. Heeft u bijvoorbeeld last van tocht in huis of wilt u misschien gasloos wonen? De adviseur zet de besparingsmaatregelen die het best bij uw woonsituatie passen voor u op een rij in het woningverbeterplan. Daarnaast ontvangt u één of meerdere offertes voor het uitvoeren van de voorgestelde maatregelen. Susteen doet u een aantrekkelijk aanbod, maar u bent uiteraard tot niets verplicht.

Waarom meedoen met deze campagne?

  • U ontvangt een deskundig en vrijblijvend woningverbeterplan tegen een sterk gereduceerd tarief.
  • U kunt mogelijk profiteren van de ISDE-subsidie. Dit is een subsidie op warmtepompen, zonneboilers en pelletkachels. De ISDE-subsidie kan vele honderden of zelfs enkele duizenden euro’s op uw investering schelen.
  • Wij kunnen uw energiebesparing garanderen: een uniek aanbod! Dit is mogelijk door onze jarenlange ervaring en betrokkenheid van begin tot einde.

Inschrijven kan binnenkort. Zodra een definitieve startdatum bekend is communiceert de gemeente dit aan haar inwoners via brieven, het lokale nieuwsblad, social media en op de eigen website. 

ManVrouw