Aanvullende diensten

Met het standaard energieadvies van Susteen heeft u een goede basis. Wilt u nog meer uit uw advies halen? Wij bieden verschillende aanvullende diensten. U kunt bij het opmerkingenveld van uw aanvraag voor een energieadvies met woningverbeterplan aangeven in welke aanvullende diensten u interesse heeft, of u kunt dit tijdens het bezoek aan huis doorgeven aan onze adviseur. Op deze pagina ontdekt u hoe u hierdoor nóg meer uit uw woningverbeterplan kunt halen. Voor de meeste van deze diensten geldt geen meerprijs bovenop uw standaard advieskosten.

Susteen energiemonitoring

Susteen energiemonitoring (powered by Enelogic)

De Susteen energiemonitoring (powered by Enelogic) is dé manier om een beter inzicht te krijgen in uw energieverbruik. Via het dashboard ziet u bijvoorbeeld snel en gemakkelijk hoeveel u verbruikt, en wat uw geschatte verbruik voor het lopende jaar wordt. Er is een gratis dienst beschikbaar, een premium dienst (€1,60 p/m) en speciaal voor klanten die een garantie willen op de door ons berekende besparingen ook een excellente versie (€9,- p/m). Met de betaalde diensten kunt u onder andere uw verbruikspatroon linken aan de weersomstandigheden en uw verbruik vergelijken met het gemiddelde van soortgelijke huishoudens.

 

Lees meer over de Susteen energiemonitoring >

 

Onze monitoringdienst is ook beschikbaar voor bestaande Susteen klanten >

Excellent energiemonitoring is een vereiste voor onze bespaargaranties. De standaard en premium diensten zijn beschikbaar voor iedereen met een slimme meter die meer inzicht in zijn/haar energieverbruik wil.

Susteen klantenkorting Bij Greenchoice

Omdat we bij Susteen geven om duurzaamheid bieden wij u een overstapservice naar groene energie aan. Wij hebben voor onze klanten een speciaal voordeeltarief bij Greenchoice bedongen op 1-jaar vast energiecontracten. Zo kunt u via Susteen niet alleen energie besparen, maar ook makkelijk en voordelig zorgen dat de door u benodigde energie op duurzame wijze opgewekt is.

 

Lees meer over de Susteen klantenkorting bij Greenchoice >

 

Onze klantenkorting bij Greenchoice is ook beschikbaar voor bestaande Susteen klanten >

Susteen Bespaargarantie

Bespaargarantie

In veel gevallen kunnen wij u een bespaargarantie aanbieden. Dit betekent dat u verzekerd bent van uw besparing. Indien u hier interesse in heeft bekijken wij kosteloos of u voor garantie in aanmerking komt. De belangrijkste voorwaarden hiervoor zijn:

  • U woont tenminste 2 jaar in uw woning, en kan over deze jaren uw energierekening overleggen.
  • U bent voornemens ten minste twee bespaarmaatregelen af te nemen, en deze door Susteen uit te laten voeren.
  • U stookt niet (bij) met een hout-/pelletkachel.

 

Lees meer over de Susteen bespaargarantie >

Aardgasvrij woningverbeterplan

Energieneutraal pictogram

Door verbeterde isolatie- en opwekkingstechnieken is het aardgasvrij maken van bestaande woningen tegenwoordig steeds aantrekkelijker. Heeft u de ambitie om uw aardgasaansluiting vaarwel te zeggen? Wanneer u ons normale energieadvies met woningverbeterplan aanvraagt en aangeeft dat u aardgasvrij wilt wonen zoeken wij voor u uit of dit mogelijk is. Is het haalbaar om uw woning aardgasvrij te maken? Dan ontvangt u van ons een aardgasvrij woningverbeterplan. U betaalt hiervoor niet meer dan voor ons reguliere energieadvies: 170 euro.

 

Lees meer over ons de mogelijkheid om uw woning aardgasvrij te maken >

Energieneutraal woningverbeterplan

Energieneutraal pictogram

Door verbeterde isolatie- en opwekkingstechnieken is het steeds vaker mogelijk om bestaande woningen energieneutraal te maken. Wilt u weten of het rendabel is om uw woning energieneutraal te maken? Bestelt u ons normale energieadvies met woningverbeterplan en geeft u bij uw bestelling aan dat u graag energieneutraal wilt wonen? Dan zoeken wij voor u uit of dit mogelijk is. Is het haalbaar om uw woning energieneutraal te maken? Dan ontvangt u van ons een energieneutraal woningverbeterplan. U betaalt hiervoor niet meer dan voor ons reguliere energieadvies: 170 euro.

 

Lees meer over ons de mogelijkheid om uw woning energieneutraal te maken >

Bestel hier direct uw energieadvies

Bestel via onderstaand formulier uw energieadvies met woningverbeterplan voor 170 euro. Wij nemen contact met u op om een bezoek aan huis met u in te plannen. Aan de hand van dit bezoek aan huis ontvangt u uw persoonlijke woningverbeterplan. Wilt u gebruik maken van een of meer van bovengenoemde aanvullende adviesopties? Geef dit dan aan bij uw aanmelding of tijdens het bezoek aan huis, dan houden wij hier rekening mee bij het opstellen van uw woningverbeterplan.

    Dhr.Mevr.

    Ja, ik wil voor 249 euro een Susteen energieadvies. Bel me voor een afspraak.

    Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.