Aanvullende adviesdienst: Susteen bespaargarantie

Wilt u uw huis graag verduurzamen, maar heeft u behoefte aan extra zekerheid over de besparingen die dit u oplevert? Dan is de Susteen bespaargarantie een mooie oplossing voor u. U kunt deze aanvragen bij uw normale energieadvies met woningverbeterplan.

Duurzaam wonen levert vaak een aanzienlijke besparing van zowel energie als geld op. Ons energieadvies met woningverbeterplan biedt u natuurlijk standaard inzicht in hoeveel u kunt gaan besparen. De besparingen in uw woningverbeterplan berekenen wij aan de hand van uw woning en van uw energieverbruik. Toch zijn er mensen die nog meer zekerheid willen. Voor deze mensen hebben wij de Susteen bespaargarantie ontwikkeld.

De garantie in het kort

Onze bespaargarantie is eigenlijk heel simpel: Laat u alle maatregelen uit uw woningverbeterplan met bespaargarantie via Susteen als hoofdaannemer uitvoeren? Dan leveren wij u garanties over hoeveel energie u gaat besparen en, bijvoorbeeld in het geval van zonnepanelen, opwekken.

Kom ik in aanmerking voor een Susteen bespaargarantie?

Heeft u mogelijk interesse in een energieadvies met bespaargarantie? Dan kunt u zich aanmelden voor ons standaard energieadvies met woningverbeterplan. Geef alstublieft in uw aanmelding of tijdens het woningbezoek aan dat u interesse heeft in een bespaargarantie. Wij zoeken dan kosteloos voor u uit wat er mogelijk is. Wij kunnen u een garantie aanbieden als:

 

 • u ons een goed beeld kunt bieden van uw huidige energieverbruik. Vaak zijn uw twee laatste energierekening hiervoor voldoende;
 • u alleen gas en/of elektra gebruikt om in uw energiebehoefte te voorzien. Helaas kunnen wij geen bespaargaranties aanbieden aan mensen die gebruik maken van stadswarmte, hout- of pelletkachels;
 • wij u een mooi pakket aan besparende maatregelen kunnen adviseren (minimaal 2 substantiële maatregelen);
 • wij u de geadviseerde maatregelen ook kunnen offreren. Maatregelen die Susteen niet zelf als hoofdaannemer kan aanbieden kunnen wij helaas geen bespaargarantie op bieden.

 

Heeft u interesse in onze bespaargarantie getoond en voldoet u aan bovenstaande eisen? Dan bieden wij u in uw persoonlijke woningverbeterplan een bespaargarantie aan. Afhankelijk van de besparende maatregelen in uw woningverbeterplan kunnen wij een of meer van de volgende bespaarwaardes garanderen:

 

 • een maximaal gasverbruik per jaar;
 • een maximaal stroomverbruik van uw nieuwe warmtepomp;
 • een minimale jaarlijkse stroomopbrengst van uw nieuwe zonnepanelen.

 

Ook krijgt u in uw woningverbeterplan met bespaargarantie-aanbod de voorwaarden en afspraken over de garantie te lezen. Zo worden er afspraken gemaakt over de garantietermijn, de wijze van vergoeding als u de besparingen niet haalt, en de manier waarop veranderingen in uw verbruik door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of een verbouwing effect hebben op uw garantie. U kiest vervolgens zelf of u gebruik wilt maken van de bespaargarantie. U kunt uiteraard ook nog steeds een of meer maatregelen zonder garantie afnemen

Hoe maak ik gebruik van de Susteen bespaargarantie?

Heeft u een woningverbeterplan met bespaargarantie-aanbod van ons ontvangen, en wilt u hier gebruik van maken? Dan tekent u de offerte voor:

 

 • alle geoffreerde maatregelen. Om uw besparing te garanderen moeten wij er natuurlijk zeker van zijn dat alle maatregelen naar behoren worden uitgevoerd;
 • excellent energiemonitoring. Via onze excellent monitoring heeft u zicht op uw verbruik, en op hoe dit zich verhoudt tot de garantiewaardes;
 • de bespaargarantie zelf.

Heeft u maatregelen met een bespaargarantie afgenomen? Dan controleren we na de afgesproken termijn uw energieverbruik. Zijn de garantiewaardes niet gehaald? Dan vergoeden wij het verschil. Afgesproken. Zo kunt u met extra zekerheid investeren in de verduurzaming van uw huis.

Wat kost een bespaargarantie mij?

De energiebesparende maatregelen zelf kosten u niets meer dan wanneer u ze zonder garantie via Susteen zou laten uitvoeren. Ook voor de bespaargarantie zelf rekenen wij geen extra kosten. Aan de benodigde excellent monitoring zitten wel kosten verbonden: voor het aanbrengen van meetapparatuur betaalt u eenmalig enkele honderden euro’s, en de abonnementskosten bedragen 9 euro per maand. Deze monitoring is nodig om de behaalde besparingen te meten, en om ze te vergelijken met de garantiewaarden. U haalt zelf natuurlijk ook voordeel uit de monitoring. Hierover leest u meer op deze pagina.

Wilt u ook energie besparen met garantie?

Wilt u weten of u energie kunt gaan besparen, en of u hier een bespaargarantie op kunt krijgen? Bestel ons energieadvies voor 170 euro en geef bij de opmerkingen aan dat u interesse heeft in een bespaargarantie. Onze adviseur komt bij u langs en onderzoekt wat er mogelijk is, waarna u een persoonlijk woningverbeterplan ontvangt. Kunt u besparen met garantie? Dan leest u in uw woningverbeterplan wat ons bespaargarantie-aanbod is en ontvangt u de offerte voor uitvoer van uw woningverbeterplan. Ontdekt de adviseur dat wij u geen bespaargarantie kunnen aanbieden? Dan ontvangt u een regulier energieadvies waarin wordt uitgelegd wat er eventueel wel mogelijk is.

  Dhr.Mevr.

  Ja, ik wil voor 249 euro een Susteen energieadvies. Bel me voor een afspraak.

  Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.