Aanvullende adviesdienst:

Susteen energiemonitoring

Susteen biedt een energieadvies met woningverbeterplan aan waarin u als woningeigenaar voor 170 euro ontdekt wat u kunt doen om uw woning duurzamer te maken. We focussen hierin vooral op isolatie en op duurzame installaties zoals zonnepanelen of een warmtepomp. Omdat de manier waarop u in uw woning leeft een aanzienlijk effect op uw energieverbruik kan hebben bieden wij ook energiemonitoring. Wij werken hiervoor samen met enelogic.

Hoe werkt de Susteen energiemonitoring?

Bestelt u ons energieadvies? Dan ontvangt u een persoonlijk woningverbeterplan. Hierin ziet u met welke isolatie- en installatiemaatregelen u uw woning kunt verduurzamen. Ook informeren wij u standaard over de mogelijkheid om onze Susteen energiemonitoring (powered by enelogic) af te nemen. Dit doen wij omdat de manier waarop u in uw woning leeft een belangrijke factor in uw verbruik is. Met monitoring heeft u een beter zicht en meer grip op uw stookgedrag en elektriciteitsverbruik.

 

Wij bieden drie verschillende monitoring-abonnementen. Met de gratis standaard dienst heeft u al een goed beeld van uw energieverbruik. Wilt u realtime inzicht in uw verbruik, uw verbruikshistorie in kunnen zien, of wilt u garantie op uw besparingen? Dan kunt u kiezen voor onze betaalde premium of excellent monitoring. Onze monitoringdiensten:

 

  • Gratis standaard monitoring: Door de informatie van uw slimme meter uit te lezen en te verwerken in de online software van Enelogic biedt Susteen u een overzichtelijk beeld van uw energieverbruik. Via een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard kunt u volgen hoeveel energie u verbruikt en hoeveel dit u gaat kosten. Ook ziet u extra informatie, zoals een voorspelling van de te verwachten resterende energiekosten voor het lopende (energie)jaar. Deze standaard energiemonitoring is voor al onze klanten gratis beschikbaar.
  • Premium monitoring voor slechts 1,60 euro per maand: Met de premium monitoring heeft u veel extra zicht op uw verbruik. Met een premium account krijgt u onder andere onbeperkt inzicht in uw verbruikshistorie en uw verbruikspatroon wordt gekoppeld aan weerdata. (Vragen als ”hoe verhoudt mijn gasverbruik zich tot het weer?” worden hiermee beantwoord.) Ook kunt u met premium monitoring uw energieverbruik vergelijken met het gemiddelde van soortgelijke huishoudens. Premium monitoring kost u slechts 1,60 euro per maand*.
  • Excellent monitoring voor slechts 9 euro per maand: Speciaal voor onze klanten die een bespaargarantie willen is er de Excellent monitoring. Deze dienst biedt standaard alle voordelen van de premium monitoring. Daarnaast ontvangt u tips om uw verbruik te verlagen en wordt uw energiecontract periodiek geëvalueerd. Zo weet u dat u goed zit. De excellent monitoring is een vereiste bij afname van een bespaargarantie, en kost 9 euro per maand*.

 

*Voor de premium en excellent monitoring heeft u vaak aanvullende apparatuur in huis nodig. Hiervoor worden eenmalige installatiekosten gerekend. De hoogte van deze bijkomende kosten kunnen wij voor u voorrekenen. Zowel de premium als de excellent dienst zijn maandelijks opzegbaar (Bij opzegging van de excellent dienst vervalt wel automatisch de bespaargarantie).

Bestel een Susteen energieadvies

Wilt u voor slechts 170 euro een energieadvies ontvangen waarmee u ontdekt wat u kunt doen om uw woning energiezuiniger te maken? Bestel dan via onderstaand formulier ons energieadvies met woningverbeterplan. Wij plannen een bezoek aan huis met u in, stellen een persoonlijk woningverbeterplan voor u op en spreken het advies (telefonisch) met u door. In uw woningverbeterplan leest u standaard meer over de voordelen en mogelijkheden die Susteen energiemonitoring u te bieden heeft.

    Dhr.Mevr.

    Ja, ik wil voor 249 euro een Susteen energieadvies. Bel me voor een afspraak.

    Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.