Voordelig energie inkopen

Susteen klantenkorting bij Greenchoice

Met ons energieadvies met woningverbeterplan helpen we u bij het besparen van energie. Wilt u graag overstappen op groene energie, of kijken of uw groene energie goedkoper kan? Ook dan kan ons advies uitkomst bieden. Wij hebben voor al onze nieuwe en bestaande klanten een klantenkorting bij Greenchoice bedongen. Wanneer u tijdens uw aanmelding voor ons advies of tijdens het bezoek aan huis aangeeft dat u interesse heeft in groene energie met korting zoeken wij voor u uit of ons kortingtarief voordeel voor u oplevert.

Hoeveel korting biedt Greenchoice aan Susteen klanten?

Greenchoice biedt 1-jaar vast contracten aan aan Susteen klanten. U betaalt via Susteen altijd minstens 0,5 cent minder per m3/kwh dan het actuele standaardtarief.

Hoe maak ik gebruik van dit voordeel?

Wanneer u ons energieadvies aanvraagt kunt u tijdens uw aanmelding of tijdens het bezoek aan huis aangeven dat u interesse heeft in voordelige groene energie. Wij zoeken dan voor u uit of u voordeel kan halen uit overstappen via Susteen. Hiervoor hebben wij alleen uw meest recente energierekening nodig. Is overstappen voordelig voor u? Dan ziet u in uw woningverbeterplan hoeveel u per jaar kunt besparen en kunt u ons gelijk opdracht geven om uw overstap naar Greenchoice te regelen.

 

Is het niet financieel voordelig voor u om over te stappen? Dan nemen wij het Greenchoice-aanbod niet mee in uw woningverbeterplan. Het kan natuurlijk dat u bijvoorbeeld uit ideologische beweegredenen alsnog graag overstapt. U kunt in dit geval ook zelf uw overstap met Susteen klantenkorting regelen. Hiervoor gaat u naar www.greenchoice.nl/susteen/.

Bestel een Susteen energieadvies

Wilt u voor slechts 170 euro een energieadvies ontvangen waarmee u ontdekt wat u kunt doen om uw woning energiezuiniger te maken? Bestel dan via onderstaand formulier ons energieadvies met woningverbeterplan. Wij plannen een bezoek aan huis met u in, stellen een persoonlijk woningverbeterplan voor u op en spreken het advies (telefonisch) met u door. Wilt u dat wij in ons advies gelijk de mogelijkheid om over te stappen op groene energie met Susteen-klantenkorting meenemen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld.

    Dhr.Mevr.

    Ja, ik wil voor 249 euro een Susteen energieadvies. Bel me voor een afspraak.

    Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.