Aanvullende Mogelijkheden

Met het standaard energieadvies van Susteen heeft u een goede basis. Door aanvullende mogelijkheden te selecteren maakt u optimaal gebruik van onze dienstverlening. Bovendien zijn de meeste aanvullende opties die we bieden gratis. Het is dus slim om even goed te bekijken of er iets tussen zit wat voor u interessant is. Ontdek hier hoe u nóg meer uit uw woningverbeterplan haalt.

Financieringsinformatie

Subsidies en Regelingen woningverduurzaming

Er zijn veel manieren om uw besparingsmaatregelen te financieren. Indien u nog niet zeker bent over hoe u uw financiering wilt regelen kunnen wij u informatie verschaffen over de beschikbare opties. Hiernaast kunnen wij u doorverwijzen naar een financieel adviseur. Een financieel adviseur kan u inhoudelijk raad geven over uw financieringsvraagstuk.

Susteen korting Bij Greenchoice

Omdat we bij Susteen geven om duurzaamheid bieden wij u een overstapservice naar groene energie aan. Wij hebben voor u een kortingtarief bij Greenchoice bedongen dat speciaal voor Susteen klanten beschikbaar is. Zo kunt u op voordelige wijze zorgen dat de door u benodigde energie op duurzame wijze opgewekt is.

 

Deze korting is ook beschikbaar voor bestaande Susteen klanten >

Bespaargarantie

Bespaargarantie

In veel gevallen kunnen wij u een bespaargarantie aanbieden. Dit betekent dat u verzekerd bent van uw besparing. Indien u hier interesse in heeft bekijken wij kosteloos of u voor garantie in aanmerking komt. De belangrijkste voorwaarden hiervoor zijn:

  • U woont tenminste 2 jaar in uw woning, en kan over deze jaren uw energierekening overleggen.
  • U bent voornemens ten minste twee bespaarmaatregelen af te nemen, en deze door Susteen uit te laten voeren.
  • U stookt niet (bij) met een hout-/pelletkachel.

Susteen Energiemonitoring

Susteen energiemonitoring (powered by Enelogic)

De Susteen energiemonitoring (powered by Enelogic) is dé manier om een beter inzicht te krijgen in uw energieverbruik. Via het dashboard ziet u bijvoorbeeld snel en gemakkelijk hoeveel u verbruikt, en wat uw geschatte verbruik voor het lopende jaar wordt. Er is een gratis dienst beschikbaar, een premium dienst (€2,- p/m) en een excellente versie (€9,- p/m). Met de betaalde diensten kunt u onder andere uw verbruikspatroon linken aan de weersomstandigheden en uw verbruik vergelijken met het gemiddelde van soortgelijke huishoudens.

Energiemonitoring is doorgaans een vereiste voor bespaargaranties. De service is echter ook beschikbaar voor iedereen met een slimme meter die meer inzicht in zijn/haar energieverbruik wil.

 

Deze dienst is ook beschikbaar voor bestaande Susteen klanten >

Energieneutraal Plan

Energieneutraal pictogram

Door verbeterde isolatie- en opwekkingstechnieken is het energieneutraal maken van bestaande woningen tegenwoordig steeds aantrekkelijker. Heeft u interesse om in de toekomst uw energierekening vaarwel te zeggen? Dan kunnen wij dit voor u uitzoeken.

Wij schatten in of energieneutraal wonen voor u haalbaar is. Indien dit het geval is stellen wij een gedetailleerd plan op om uw woning energieneutraal te maken. Ook bieden wij u een uitgewerkt vrijblijvend aanbod voor uitvoering.

Bij uitvoering van een energieneutraal plan kunnen wij doorgaans de woning binnen maximaal twee weken verbouwd hebben. Tijdens de verbouwing kunt u gewoon in uw woning blijven. Heeft u na uw eerste woninginspectie interesse in energieneutraal wonen?

 

Interesse in energieneutraal? Neem contact op met de klantenservice >

Bestel hier direct uw energieadvies

Bestel via onderstaand formulier uw energieadvies met woningverbeterplan voor €150,- euro. Wij nemen contact met u op om een afspraak voor de woninginspectie in te plannen. Uiteraard kunt u onze dienst met bovenstaande aanvullende maatregelen uitbreiden.

ManVrouw