Aanvullende mogelijkheden

Met het standaard energieadvies van Susteen heeft u een goede basis. Door aanvullende mogelijkheden te selecteren maakt u optimaal gebruik van onze dienstverlening. Bovendien zijn de meeste aanvullende opties die we bieden gratis. Het is dus slim om even goed te bekijken of er iets tussen zit wat voor u interessant is. Ontdek hier hoe u nóg meer uit uw woningverbeterplan haalt.

Financieringsinformatie

Subsidies en Regelingen woningverduurzaming

Er zijn veel manieren om uw besparingsmaatregelen te financieren. Indien u nog niet zeker bent over hoe u uw financiering wilt regelen kunnen wij u informatie verschaffen over de beschikbare opties. Hiernaast kunnen wij u doorverwijzen naar een financieel adviseur. Een financieel adviseur kan u inhoudelijk raad geven over uw financieringsvraagstuk.

 

Benieuwd naar wat er zoal mogelijk is?

Lees alvast verder over enkele financieringsmogelijkheden >

Susteen korting Bij Greenchoice

Omdat we bij Susteen geven om duurzaamheid bieden wij u een overstapservice naar groene energie aan. Wij hebben voor u een kortingtarief bij Greenchoice bedongen dat speciaal voor Susteen klanten beschikbaar is. Zo kunt u op voordelige wijze zorgen dat de door u benodigde energie op duurzame wijze opgewekt is.

 

Deze korting is beschikbaar voor nieuwe én bestaande Susteen klanten.

Lees verder over het aanbod >

of bereken direct uw Greenchoice actietarief >

Bespaargarantie

Bespaargarantie

In veel gevallen kunnen wij u een bespaargarantie aanbieden. Dit betekent dat u verzekerd bent van uw besparing. Indien u hier interesse in heeft bekijken wij kosteloos of u voor garantie in aanmerking komt. De belangrijkste voorwaarden hiervoor zijn:

  • U woont tenminste 2 jaar in uw woning, en kan over deze jaren uw energierekening overleggen.
  • U bent voornemens ten minste twee bespaarmaatregelen af te nemen, en deze door Susteen uit te laten voeren.
  • U stookt niet (bij) met een hout-/pelletkachel.

Interesse in een bespaargarantie? Vraag uw Susteen adviseur naar de mogelijkheden.

Susteen energiemonitoring

Susteen energiemonitoring (powered by Enelogic)

De Susteen energiemonitoring (powered by Enelogic) is dé manier om een beter inzicht te krijgen in uw energieverbruik. Via het dashboard ziet u bijvoorbeeld snel en gemakkelijk hoeveel u verbruikt, en wat uw geschatte verbruik voor het lopende jaar wordt. Er is een gratis dienst beschikbaar, een premium dienst (€1,60 p/m) en speciaal voor klanten die een garantie willen op de door ons berekende besparingen ook een excellente versie (€9,- p/m). Met de betaalde diensten kunt u onder andere uw verbruikspatroon linken aan de weersomstandigheden en uw verbruik vergelijken met het gemiddelde van soortgelijke huishoudens.

 

Excellent energiemonitoring is een vereiste voor bespaargaranties. De standaard en premium diensten zijn beschikbaar voor iedereen met een slimme meter die meer inzicht in zijn/haar energieverbruik wil.

Deze dienst is ook beschikbaar voor bestaande Susteen klanten >

Gasloos of energieneutraal verbeterplan

Energieneutraal pictogram

Door verbeterde isolatie- en opwekkingstechnieken is het gasloos en zelfs energieneutraal maken van bestaande woningen tegenwoordig steeds aantrekkelijker. Heeft u interesse om uw aardgasaansluiting vaarwel te zeggen? Of wilt u zelfs helemaal van uw energierekening af? Wij kunnen voor u uitzoeken wat er mogelijk is.

Een onderzoek naar de mogelijkheden om gasloos/energieneutraal te worden is een kosteloze extra in ons standaard energieadvies. Bij interesse schatten wij in eerste instantie in of gasloos/energieneutraal wonen voor u haalbaar is. Zo ja dan stellen wij een gedetailleerd plan op waarmee u uw doel kunt bereiken. Ook bieden wij u een uitgewerkt vrijblijvend aanbod voor uitvoering.

 

Heeft u vragen over gasloos of energieneutraal wonen?

Neem contact op met de klantenservice >

Bestel hier direct uw energieadvies

Bestel via onderstaand formulier uw energieadvies met woningverbeterplan voor 170 euro. Wij nemen contact met u op om een afspraak voor de woninginspectie in te plannen. Uiteraard kunt u onze dienst met bovenstaande aanvullende maatregelen uitbreiden.

Dhr.Mevr.

Ja, ik wil voor 170 euro een Susteen energieadvies. Bel me voor een afspraak.

Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.