Het Susteen energieadvies met woningverbeterplan

Ons energieadvies is speciaal ontwikkeld voor particuliere woningeigenaren. Heeft u een niet-monumentale woning? En is het geen appartement (VvE)? Dan kunnen wij u helpen. Met het Susteen energieadvies met woningverbeterplan ontdekt u voor slechts 170 euro wat er mogelijk is in uw huis, en welke maatregelen passen bij uw woning én bij uw woonwensen.

Wat mag ik van een energieadvies met woningverbeterplan verwachten?

Het energieadvies van Susteen bestaat uit drie onderdelen:

 

  1. Een adviesbezoek aan huis (een à anderhalf uur).
  2. Een persoonlijk woningverbeterplan.
  3. Een telefonische bespreking van uw woningverbeterplan.

1. Adviesbezoek aan huis

Ieder huis is anders, en ook de manier waarop mensen hun huis bewonen verschilt van deur tot deur. Hierom geloven wij in een persoonlijke aanpak. Vraagt u een energieadvies aan? Dan plannen wij altijd eerst een adviesbezoek aan huis met u in. Onze energieadviseur komt op het afgesproken moment bij u thuis langs. Tijdens het 60 tot 90 minuten durende bezoek worden uw wensen en mogelijkheden besproken, en wordt uw woning geïnspecteerd. De opgenomen gegevens gebruiken wij om uw persoonlijke woningverbeterplan op te stellen. De adviseur kan tijdens het bezoek aan huis ook veel van uw vragen over het besparen van energie beantwoorden.

2. Uw persoonlijke woningverbeterplan

Enkele weken na het bezoek aan huis ontvangt u van ons uw persoonlijke woningverbeterplan. Dit is een rapport waarin u leest welke maatregelen wij aan u adviseren, wat verduurzamen u zou gaan kosten, en wat het u zoal op kan leveren. Doordat uw woningverbeterplan gebaseerd wordt op het bezoek aan huis krijgt u altijd een plan dat past bij uw woning én bij uw wensen. Of u nou geld wilt besparen, comfortabeler wilt wonen, of uw huis aardgasvrij wilt maken: er is van alles mogelijk. Uw woningverbeterplan bestaat ten minste uit de volgende onderdelen:

 

  • Een indicatieve energielabelberekening van uw woning in de huidige staat.
  • Een serie voorgestelde maatregelen, die aansluiten op uw persoonlijke wensen én op de mogelijkheden die uw woning biedt.
  • Een overzicht van de kosten en baten die met het plan gemoeid gaan.
  • Een indicatieve energielabelberekening van uw woning na realisatie van de voorgestelde maatregelen.
  • Heeft u tijdens uw intake of tijdens het adviesbezoek interesse in een van de aanvullende mogelijkheden getoond, bijvoorbeeld in gratis energiemonitoring of in een plan om aardgasvrij te gaan wonen? Dan is ook dit in uw advies uitgewerkt.
  • Indien gewenst: een vrijblijvende offerte waarmee Susteen uw woningverbeterplan ook voor u kan realiseren. Wij selecteren als hoofdaannemer betrouwbare uitvoerders die de geadviseerde maatregelen vakkundig voor u uitvoeren. Susteen blijft in dit geval uw aanspreekpunt van advies tot en met oplevering.

3. Uw woningverbeterplan telefonisch bespreken

Met uw persoonlijke woningverbeterplan heeft u al een goed beeld van wat er mogelijk is in uw huis. U weet met welke maatregelen u energie kunt gaan besparen en welke materialen en producten bij uw woning passen. Ook heeft u kunnen lezen over de kosten, eventuele subsidies, en de voordelen van verduurzamen. Heeft u nog vragen of opmerkingen over uw woningverbeterplan? Wij kunnen uw advies telefonisch met u doornemen en waar nodig toelichten. U mag ons hiervoor tijdens kantooruren bellen op 085 8085119 . Onze medewerkers staan u graag te woord. Wilt u nog een aangepast advies hebben, bijvoorbeeld omdat u toch graag een ander materiaal of product zou willen gebruiken? Ook dat is vaak mogelijk. Wij zijn pas tevreden wanneer het duidelijk voor u is hoe u uw woning kunt verduurzamen.

Bestel uw eigen energieadvies met woningverbeterplan

Wilt u graag weten hoe u uw huis energiezuiniger kunt maken? Voor slechts 170 euro komt een van onze ervaren energieadviseurs bij u op bezoek, ontvangt u een persoonlijk woningverbeterplan, en spreken wij uw plan met u door. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

Dhr.Mevr.

Ja, ik wil voor 249 euro een Susteen energieadvies. Bel me voor een afspraak.

Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.