Ons energieadvies: het woningverbeterplan

Met een goed energieadvies ontdekt u snel en eenvoudig hoe u uw woning het beste kunt gaan verduurzamen. Omdat een passend plan voor verduurzaming altijd begint met goed inzicht in de mogelijkheden sturen wij standaard een gecertificeerd energieadviseur bij u langs. De adviseur bekijkt in zo’n 60 tot 90 minuten welke opties uw woning te bieden heeft. Maar uw huis is in de eerste plaats natuurlijk vooral uw thuis. Daarom letten wij óók op de samenstelling van uw huishouden en luisteren we naar uw (woon)wensen.

Het woningbezoek vormt de basis van uw persoonlijke woningverbeterplan.

Aanvullende mogelijkheden

Tijdens het bezoek zal de energieadviseur u ook informeren over de aanvullende mogelijkheden. Weet u nog niet hoe u uw bespaarmaatregelen wilt financieren? Of heeft u interesse in totaal energieneutraal wonen? Wij bieden veel extra opties die ervoor zorgen dat uw woningverbeterplan altijd goed op uw wensen en behoeftes aansluit.

Uw persoonlijke energieadvies: het woningverbeterplan

Binnen twee á drie weken na de inspectie ontvangt u uw persoonlijke woningverbeterplan. In dit plan ontdekt u onder andere het volgende:

  • Een indicatieve energielabelberekening van uw woning in de huidige staat.
  • Een serie voorgestelde maatregelen, die aansluiten op uw persoonlijke wensen én op de mogelijkheden die uw woning biedt.
  • Een overzicht van de kosten en baten die met dit voorstel gemoeid gaan.
  • Een indicatieve energielabelberekening van uw woning na realisatie van de voorgestelde maatregelen.
  • Heeft u interesse in een van de aanvullende mogelijkheden die we bieden getoond, bijvoorbeeld in gratis energiemonitoring of in een plan om energieneutraal te gaan wonen? Dan wordt ook dit in uw advies uitgewerkt.
  • Eventueel een vrijblijvende offerte.

Voorgestelde maatregelen uitvoeren

Met het woningverbeterplan kunt u een goed geïnformeerde keuze maken over welke maatregel(en) u uit wilt laten voeren. Ook hiervoor kunt u bij Susteen terecht. Wij leveren hiertoe een vrijblijvende offerte voor uitvoering van uw woningverbeterplan. Besluit u om uw woningverbeterplan door Susteen te laten uitvoeren? Dan zorgen wij voor een vakkundige en betrouwbare uitvoering van de geoffreerde maatregelen. Zo heeft u één aanspreekpunt van advies tot oplevering.

Bestel hier direct uw energieadvies

Vul onderstaand formulier in om een energieadvies met woningverbeterplan voor 170 euro te bestellen. Voor dit bedrag komt onze energieadviseur bij u langs én ontvangt u een gedetailleerd advies: uw persoonlijke woningverbeterplan.

Dhr.Mevr.

Ja, ik wil voor 170 euro een Susteen energieadvies. Bel me voor een afspraak.

Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.