Susteen als hoofdaannemer

Met ons Optimaal bespaaradvies met woningverbeterplan   heeft u een goed beeld van wat u kunt doen om uw woning te verbeteren op het gebied van duurzaamheid. U heeft nagedacht over uw doelen en wensen en u heeft in uw woningverbeterplan ontdekt hoe u dit kunt bereiken. Grote kans dat u nu dan echt klaar bent om aan de slag te gaan. Ook hierbij kan Susteen u vaak helpen. Wij kunnen namelijk als hoofdaannemer (delen van) uw woningverbeterplan voor u uitvoeren.

U kunt bepaalde (isolatie)maatregelen natuurlijk zelf uitvoeren, of u kunt op zoek naar betrouwbare isolatie- en installatiebedrijven die het werk voor u kunnen doen. We hebben in de loop der jaren ervaren dat veel van onze klanten hier toch nog de nodige twijfels en angsten hebben. Wie moet ik in de hand nemen? En waar moet ik op letten? Dit zijn begrijpelijke zorgen, en ook hierbij kunnen wij u helpen.

Uw woningverbeterplan door Susteen laten uitvoeren

Veel van de door ons geadviseerde maatregelen kan Susteen ook als hoofdaannemer aanbieden. Heeft u hier interesse in? Dan ontvangt u in uw woningverbeterplan (waar mogelijk) vrijblijvende offertes van ons voor de geadviseerde maatregel(en). Neemt u de maatregelen bij Susteen af? Dan selecteren wij ervaren en betrouwbare isolatie- en/of installatiespecialisten die het werk op vakkundige wijze voor u kunnen uitvoeren. Treden er onverhoopt toch problemen op? Dan zijn wij uw aanspreekpunt. Daarnaast biedt uitvoering via Susteen de volgende voordelen:

 

 • Vertrouwd: Susteen is betrokken bij uw project van intake tot en met oplevering. Wij kennen hierdoor uw woning, uw woonwensen én uw verduurzamingsdoelen.
 • Duidelijk: U kunt bij ons terecht met al uw vragen en opmerkingen. Of dit nou gaat om de inspectie, om het rapport, of om de werkzaamheden zelf.
 • Goede kwaliteit: Wij selecteren onze uitvoerders op basis van kwaliteit, certificering en ervaring. U hoeft zelf niet op zoek te gaan naar betrouwbare uitvoerders: daar zijn wij al jarenlang voor u mee bezig geweest.
 • Eerlijke prijs: U mag van Susteen kwalitatief goede en vakkundig geplaatste producten tegen een eerlijke prijs verwachten.
 • Extra zekerheid: Heeft u behoefte aan extra zekerheid? Wanneer u twee of meer maatregelen bij Susteen afneemt kunnen wij u vaak een bespaargarantie aanbieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u de maatregelen zelf uitvoeren? Gaat u liever zelf op zoek naar geschikte uitvoerders? Of wilt u toch graag Susteen uw woningverbeterplan laten uitvoeren? De keuze is uiteraard geheel aan u. Geef uw voorkeuren aan tijdens uw bezoek aan huis, dan houden we hier rekening mee bij het opstellen van uw woningverbeterplan.

Aan de slag met de verbetering van uw woning

Wilt u aan de slag met de verduurzaming van uw woning? Dan is het in de eerste plaats belangrijk dat u een goed plan heeft. Bestel via onderstaand formulier ons Optimaal Bespaaradvies met woningverbeterplan en u ontdekt precies wat er allemaal mogelijk is in uw woning. Voor 249 euro komt een van onze energieadviseurs bij u langs, ontvangt u een persoonlijk woningverbeterplan, en kunt u bij ons terecht met uw verduurzamingsvragen. Wilt u ook offertes van ons ontvangen, of wilt u juist enkel gebruik maken van het advies? Geef dit bij uw aanmelding of tijdens het bezoek aan huis duidelijk aan, dan houden we hier rekening mee bij het opstellen van uw woningverbeterplan.

  Dhr.Mevr.

  Ja, ik wil graag een afspraak maken voor 'Optimaal Bespaaradvies'. Bel me voor een afspraak.

  Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.