Uitgebreid advies

Een uitgebreid advies is bedoeld voor klanten met een complexe woning, voor klanten met speciale wensen wat betreft isolatiematerialen of installaties en voor klanten met de ambitie hun woning energieneutraal of gasloos te maken.

Energiecoach Klaas Hofman | Susteen

 

Belangrijkste verschillen met het reguliere energieadvies
♦ We adviseren ook over maatregelen en materialen die Susteen zelf niet aanbiedt. We gaan op zoek naar de mogelijke leveranciers van de door u gewenste oplossingen.

♦ Uw adviseur komt zo vaak langs als u wilt.

Wat mag ik van een energieadvies met woningverbeterplan verwachten?
Het energieadvies van Susteen bestaat uit drie onderdelen:

  1. Een adviesbezoek aan huis (anderhalf uur).
  2. Een persoonlijk woningverbeterplan eventueel voorzien van oplossingen die door derden geboden worden
  3. Persoonlijke bespreking van uw woningverbeterplan.

Adviesbezoek aan huis
Ieder huis is anders, en ook de manier waarop mensen hun huis bewonen verschilt van deur tot deur. Hierom geloven wij in een persoonlijke aanpak. Vraagt u een energieadvies aan? Dan plannen wij altijd eerst een adviesbezoek aan huis met u in. Onze energieadviseur komt op het afgesproken moment bij u thuis langs. Tijdens het 60 tot 90 minuten durende bezoek worden uw wensen en mogelijkheden besproken, en wordt uw woning geïnspecteerd. De opgenomen gegevens gebruiken wij om uw persoonlijke woningverbeterplan op te stellen. De adviseur kan tijdens het bezoek aan huis ook veel van uw vragen over het besparen van energie beantwoorden.

Uw persoonlijke woningverbeterplan
Enkele weken na het bezoek aan huis ontvangt u van ons uw persoonlijke woningverbeterplan. Dit is een rapport waarin u leest welke maatregelen wij aan u adviseren, wat verduurzamen u zou gaan kosten, en wat het u zoal op kan leveren. Doordat uw woningverbeterplan gebaseerd wordt op het bezoek aan huis krijgt u altijd een plan dat past bij uw woning én bij uw wensen. Of u nou geld wilt besparen, comfortabeler wilt wonen, of uw huis aardgasvrij wilt maken: er is van alles mogelijk. Uw woningverbeterplan bestaat ten minste uit de volgende onderdelen:

  • Een indicatieve energielabelberekening van uw woning in de huidige staat.
  • Een serie voorgestelde maatregelen, die aansluiten op uw persoonlijke wensen én op de mogelijkheden die uw woning biedt.
  • Een overzicht van de kosten en baten die met het plan gemoeid gaan.
  • Een indicatieve energielabelberekening van uw woning na realisatie van de voorgestelde maatregelen.
  • Subsidie inventarisatie
  • Indien gewenst: een vrijblijvende offerte waarmee Susteen uw woningverbeterplan ook voor u kan realiseren.

Uw woningverbeterplan persoonlijk bespreken
Met uw persoonlijke woningverbeterplan heeft u al een goed beeld van wat er mogelijk is in uw huis. U weet met welke maatregelen u energie kunt gaan besparen en welke materialen en producten bij uw woning passen. Ook heeft u kunnen lezen over de kosten, eventuele subsidies, en de voordelen van verduurzamen. Heeft u nog vragen of opmerkingen over uw woningverbeterplan? Wij kunnen uw advies telefonisch met u doornemen en waar nodig toelichten. U mag ons hiervoor tijdens kantooruren bellen op 088 333 4424. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wilt u nog een aangepast advies hebben, bijvoorbeeld omdat u toch graag een ander materiaal of product zou willen gebruiken? Ook dat is vaak mogelijk. Wij zijn pas tevreden wanneer het duidelijk voor u is hoe u uw woning kunt verduurzamen.

Bestel uw eigen uitgebreide energieadvies
Wilt u graag weten hoe u uw huis energiezuiniger kunt maken? Voor slechts 450 euro komt een van onze ervaren energieadviseurs bij u op bezoek, ontvangt u een persoonlijk woningverbeterplan, en spreken wij uw plan met u door. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

Bestel het uitgebreide advies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

Dhr.Mevr.

Ja, ik wil voor 450 euro een Susteen uitgebreid advies. Bel me voor een afspraak.

Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.