Geadviseerde maatregelen uitvoeren

Met behulp van uw Woningverbeterplan heeft u snel een duidelijk beeld van de staat van uw woning, en nog belangrijker van het bespaarpotentieel. Wat kunt u verwachten nadat u uw persoonlijke advies heeft ontvangen?

1. Toelichting en eventuele aanpassingen:

Nadat u van ons een woningverbeterplan heeft ontvangen nemen wij altijd nog minstens eenmaal telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek lichten wij het woningverbeterplan waar nodig toe. Indien u nog vragen heeft kunt u deze stellen. Indien nodig is er ook de mogelijkheid om uw woningverbeterplan aan de hand van dit gesprek bij te schaven, waarna u een geüpdatete versie ontvangt.

2. Aan de slag!

Het woningverbeterplan wat u van ons ontvangt biedt een goed handvat. U kunt aan de hand van dit advies geschikte uitvoerders selecteren en deze benaderen voor een passende offerte. In veel gevallen is het ook mogelijk om (een deel van) uw woningverbeterplan door Susteen uit te laten voeren. Hiervoor ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte bij uw woningverbeterplan. Indien u de opdracht bij Susteen neerlegt fungeren wij als hoofdaannemer. Dit heeft voor u enkele voordelen:

  • Wij zijn betrokken van intake tot oplevering. Zo bent u ervan verzekerd dat uw wensen en belangen maximaal worden behartigd.
  • Susteen is de partij waarbij u met al uw vragen en opmerkingen terecht kunt, of dit nou gaat om de inspectie, het rapport, of de werkzaamheden. Dit maakt communiceren voor u sneller en makkelijker.
  • Wij selecteren onze uitvoerders op basis van kwaliteit, certificering, en ervaring. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd.
  • Susteen kan putten uit een sterk netwerk aan waardevolle connecties voor zowel isolatie- als installatiewerkzaamheden. Hierdoor kunnen wij u kwalitatief goede en vakkundig geplaatste producten tegen een eerlijke prijs aanbieden.
  • In veel gevallen is uw besparing bij uitvoering door Susteen zwart op wit te garanderen. Wij geloven namelijk in onze adviezen én in onze uitvoerders.

Meer weten?

Heeft u na het lezen over ons energieadvies nog steeds vragen? Neem dan gerust even vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Zij staan u graag te woord.

Klaar om te verduurzamen? Bestel direct uw energieadvies:

Voor u tot actie kunt overgaan heeft u natuurlijk een gedegen advies nodig. Vul onderstaand formulier in om voor slechts 170 euro een energieadvies met persoonlijk woningverbeterplan te bestellen.

Dhr.Mevr.

Ja, ik wil voor 170 euro een Susteen energieadvies. Bel me voor een afspraak.

Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.