Warmtepompadvies

Met dit advies weet u of uw woning geschikt is voor een warmtepomp en welk systeem u het best kunt kiezen.

Energiecoach Klaas Hofman | Susteen

 

Susteen adviseert
De warmtepomp is de duurzame opvolger van de aloude CV-ketel. De meeste woningen in Nederland zullen op termijn verwarmd worden met deze techniek. Overstappen naar de warmtepomp is een belangrijke stap in de verduurzaming van uw woning. Kijk hier voor de voordelen.

Klaar voor de warmtepomp?
Vaak is er nu al meer mogelijk dan gedacht wordt. Met een warmtepompadvies van Susteen weet u of uw huis ‘warmtepomp-ready’ is en hoe u kunt overstappen.

Wat is een warmtepomp?
Een warmtepomp is een elektrisch apparaat dat warmte uit de buitenlucht concentreert (lees hier meer over de werking van de warmtepomp) en deze warmte afgeeft aan een radiatorsysteem. Zelfs als het buiten vriest, kan een warmtepomp energie uit de buitenlucht halen om uw woning behaaglijk te verwarmen.

Overstappen?
Of uw huis geschikt is en voor welk systeem u moet kiezen, hangt af van uw woonwens, de mate waarin uw woning geisoleerd is en de afgiftecapaciteit van uw radiatoren.

Op basis van deze gegevens komt onze expert tot een advies en weet u zeker dat u voor het juiste systeem kiest. Ook brengt hij in kaart of de radiatoren vervangen moeten worden. Dit is veel minder vaak het geval dan vaak gedacht wordt. Dat kan u veel geld schelen.

Een warmtepompadvies van Susteen kost € 80,-

Susteen voert ook uit
Desgewenst doen wij u ook een offerte toekomen van een door ons geselecteerde uitvoerder. Wij selecteren uitvoerders op basis van prijs, kwaliteit en ervaring. Met een offerte van Susteen bent u verzekerd van een voor uw woning geschikte warmtepomp, de beste prijs/kwaliteit verhouding en installatie door een betrouwbare installateur.

Bent u geinteresseerd in een energieadvies, waarbij ook gekeken wordt naar isolatiemaatregelen en zonnepanelen, kies dan voor ons energieadvies met woningverbeterplan.

Bestel uw warmtepompadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

Dhr.Mevr.

Ja, ik wil voor 80 euro een Susteen warmtepompdvies. Bel me voor een afspraak.

Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.