Warmtepompadvies

Met dit advies weet u of uw woning geschikt is voor een warmtepomp en welk systeem u het best kunt kiezen.

De warmtepomp is de duurzame opvolger van de aloude CV-ketel. De meeste woningen in Nederland zullen op termijn verwarmd worden met deze techniek. Vaak is er nu al meer mogelijk dan gedacht wordt. Met een warmtepompadvies van Susteen weet u of uw huis ‘warmtepomp-ready’ is en hoe u kunt overstappen. Kijk hier voor de voordelen.

 

Onze beloften

  • Wij bepalen of uw huis ‘warmtepomp-ready’ is.
  • Zo niet, dan adviseren wij over voorliggende (isolatie)maatregelen
  • Zo ja, dan adviseren wij de pomp die past bij u en bij uw woning

 

Hoe gaan we te werk

Elk huis is anders. vooral voor een warmtepomp is het belangrijk om de woning goed in kaart te brengen. daarom komt onzn advieseur bij u thuis voor een uitgebreide woningopname. Of uw huis geschikt is en voor welk systeem u moet kiezen, hangt af van uw woonwens, de mate waarin uw woning geïsoleerd is en de afgiftecapaciteit van uw radiatoren.

 

Resultaat

Op basis van deze gegevens komt onze expert tot een advies en weet u zeker dat u voor het juiste systeem kiest. Ook brengt hij in kaart of de radiatoren vervangen moeten worden. Dit is veel minder vaak het geval dan vaak gedacht wordt. Dat kan u veel geld schelen.

 

Susteen voert ook uit
Desgewenst doen wij u ook een offerte toekomen van een door ons geselecteerde uitvoerder. Wij selecteren uitvoerders op basis van prijs, kwaliteit en ervaring. Met een offerte van Susteen bent u verzekerd van een voor uw woning geschikte warmtepomp, de beste prijs/kwaliteit verhouding en installatie door een betrouwbare installateur.

 

Bent u geïnteresseerd in een energieadvies, waarbij ook gekeken wordt naar zonnepanelen, kies dan voor ons ‘Optimaal bespaaradvies’.