Zonadvies

Met dit zonadvies weet u of uw woning geschikt is voor zonnepanelen (of zonneboiler) en voor welk systeem u het best kunt kiezen.

Investeren in zonne-energie is een heel verstandige keuze. Zonnepanelen verdienen zichzelf heel snel terug. Zorgen direct voor lagere maandlasten en zijn milieuvriendelijk. Dus waar is het wachten op? Met het zonadvies van onze onafhankelijke deskundige en weet u zeker dat u altijd de juiste keuze maakt.

 

Dit zijn onze beloften

  • U ontvangt een legplan afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden van uw woning.
  • Wij werken leverancier onafhankelijk
  • Wij hebben geen aandeel in de producten die wij leveren

 

Hoe gaan we te werk
Onze adviseur komt bij u thuis en inventariseert uw wensen en bekijkt de mogelijkheden van uw woning (dak, doorvoermogelijkheden en meterkast). Vervolgens geeft hij een advies over het aantal panelen en het type. In het adviesrapport leest u over de terugverdientijd, de besparing op uw energienota, de geschatte opbrengst, financieringsmogelijkheden, eventuele subsidies en instructies voor het terugvragen van de BTW.

 

Zonnepanelen of een zonneboiler
Susteen zonadvies gaat om zonnepanelen en/of zonneboiler. Onze adviseur brengt als u dat wilt voor beide systemen een advies uit.

 

Susteen voert ook uit
Desgewenst doen wij u ook een offerte(s) toekomen van een door ons geselecteerde uitvoerder. Wij selecteren uitvoerders op basis van prijs, kwaliteit en ervaring. Met een offerte van Susteen bent u verzekerd van uitstekende zonnepanelen of boiler met de beste prijs/kwaliteit verhouding en installatie door een betrouwbare installateur.

Bent u geïnteresseerd in een energieadvies, waarbij ook gekeken wordt naar isolatiemaatregelen en warmtepomp, kies dan voor ons energieadvies met woningverbeterplan.

Aanmelden Zon-advies

    Dhr.Mevr.

    Ja, ik wil voor 79 euro een Susteen zonadvies. Bel me voor een afspraak.

    Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.