Zonadvies

Met dit advies weet u of uw woning geschikt is voor zonnepanelen (of zonneboiler) en voor welk systeem u het best kunt kiezen.

Energiecoach Klaas Hofman | Susteen

 


Investeren in zonne-energie is een heel verstandige keuze. Zonnepanelen verdienen zichzelf heel snel terug, zorgen direct voor lagere maandlasten en zijn milieuvriendelijk. Dus waar is het wachten op?

Susteen adviseert
Misschien twijfelt u over het aantal of het type panelen. Vraagt u zich af of u spaargeld moet investeren of dat er misschien aantrekkelijke leningen zijn. Met welke installateur ga ik in zee?  Allemaal terechte vragen die de uitvoering wel eens in de weg zitten.

Met het zonadvies van Susteen worden al uw vragen beantwoord door een onafhankelijke deskundige en weet u zeker dat u altijd de juiste keuze maakt.

Wat mag u verwachten?
Onze adviseur komt bij u thuis en inventariseert uw wensen en bekijkt de mogelijkheden van uw woning (dak, doorvoermogelijkheden en meterkast). Vervolgens geeft hij een advies over het aantal panelen en het type. In het adviesrapport leest u over de terugverdientijd, de besparing op uw energienota, de geschatte opbrengst, financieringsmogelijkheden, eventuele subsidies en instructies voor het terugvragen van de BTW.

Zonnepanelen of een zonneboiler
Susteen zonadvies gaat om zonnepanelen en/of zonneboiler. Onze adviseur brengt als u dat wilt voor beide systemen een advies uit.

Een zonadvies van Susteen kost € 80,-

Susteen voert ook uit
Desgewenst doen wij u ook een offerte(s) toekomen van een door ons geselecteerde uitvoerder. Wij selecteren uitvoerders op basis van prijs, kwaliteit en ervaring. Met een offerte van Susteen bent u verzekerd van uitstekende zonnepanelen of boiler met de beste prijs/kwaliteit verhouding en installatie door een betrouwbare installateur.

Bent u geinteresseerd in een energieadvies, waarbij ook gekeken wordt naar isolatiemaatregelen en warmtepomp, kies dan voor ons energieadvies met woningverbeterplan.

Bestel uw zonadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

Dhr.Mevr.

Ja, ik wil voor 80 euro een Susteen zonadvies. Bel me voor een afspraak.

Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.