Optimaal Bespaaradvies

U wilt uw huis verduurzamen en wilt daarmee ook geld besparen? Dat kan met ons  ‘Optimaal bespaaradvies’.

Optimaal Besparen

U wilt uw huis verduurzamen en optimaal besparen. Heel goed! Want investeren in energiemaatregelen heeft alleen maar voordelen. Uw huis wordt comfortabeler en stijgt in waarde. U bespaart geld en het is goed voor het milieu. Dat is maar liefst 4 keer winst. Daarom is ons motto: ‘slimme mensen besparen’.

 

Onze beloften

 • U krijgt van ons een bespaaradvies dat helemaal is afgestemd op uw wensen en op uw woning.
 • Wij beloven u ten minste één maatregel waarbij de besparingen per maand hoger zijn dan kosten van financiering. U gaat er dus altijd op vooruit.
 • Kunnen wij u een dergelijke maatregel niet aanbieden, dan bent u bovendien geen rapportkosten verschuldigd. No cure, no pay.
 • Omdat wij uitsluitend werken met gecertificeerde energieadviseurs geven wij garanties af op onze berekeningen. Haalt u de besparingen niet, dan betalen we het verschil aan u uit. (kijk hier voor de voorwaarden)
 • U krijgt altijd de mogelijkheid om de maatregelen door ons als hoofdaannemer te laten uitvoeren. Dan is alles in één keer goed geregeld.

 

Hoe gaan we te werk

Veel bedrijven willen u zoveel mogelijk offertes aanbieden zonder u echt te kennen. Susteen gelooft daar niet in. Door 12 jaar ervaring weten wij inmiddels dat elk huis en elke bewoner anders is. Daarom draait bij ons alles om u en om uw woning.

Onze adviseur komt bij u thuis om uw woonsituatie door te nemen, uw wensen te bespreken en om de woning in te meten en te inspecteren. De energetische staat van de woning wordt volledig in kaart gebracht. Op deze manier brengen wij technische mogelijkheden en uw wensen bij elkaar.

 

Resultaat

U ontvangt een uitgebreid persoonlijk woningverbeterplan met de exacte berekening van de energiebesparing die voor uw huis haalbaar is. In het plan leest u welke maatregelen wij adviseren op het gebied van isolatie, zonne-energie en warmtepomp. Alle adviezen zijn inclusief productvoorstellen, kosten, opbrengsten, besparingen en alle subsidies waarvoor u in aanmerking komt. Alles overzichtelijk gepresenteerd.

Indien u kiest voor een financiering dan berekenen we ook uw nieuwe maandlasten. U zult zien dat u vaak meer bespaart dan dat de financiering kost. U hoeft dus geen spaargeld te hebben of aan te spreken om de maatregelen te realiseren.

Addertje onder het gras

Is het niet te mooi om waar te zijn? En fijner wonen, geld besparen en goed zijn voor het milieu. Hoe kan dit? Zijn er dan geen verliezers?

Toch wel. Uw energieleverancier trekt aan het kortste eind. Nu vliegen er onnodig veel euro’s door de kieren van uw huis naar buiten of laat u de potentie van uw dak onbenut. Dit geld kunt u ook gebruiken om te investeren in een fijner en zuiniger huis.  En met een slimme duurzaamheidslening van de overheid kunt u het geld dat u in de toekomst bespaart nu al uitgeven. U heeft geen spaargeld nodig. Feitelijk buigt u een geldstroom om van verspilling naar investeren en daarmee wint iedereen. (behalve uw energieleverancier dus ♥) En nogmaals: kunnen wij u geen maatregel adviseren, dan betaalt u niets.

Aanvragen ‘Optimaal bespaaradvies’

Een ‘Optimaal bespaaradvies’ vraagt u eenvoudig aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor het plannen van een aspraak.

  Dhr.Mevr.

  Ja, ik wil graag een afspraak maken voor 'Optimaal Bespaaradvies' à €249,-. Bel me voor een afspraak.

  Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring.