Onze projecten en partners

Susteen heeft een groot netwerk. Zo werken wij samen met tientallen lokale, regionale en landelijke isolatiebedrijven, installateurs en glaszetters. Ook mogen wij partijen als de Rijksuninversiteit Groningen, diverse groene energiemaatschappijen, en Buildinglabel tot onze projectpartners rekenen. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich diverse banken, provincies, energieloketten, omgevingsdiensten en tientallen gemeenten. Samen met onze uitvoeringspartners, samenwerkingspartners en opdrachtgevers zetten wij ons in voor het uiteindelijke doel: de grootschalige verduurzaming van de Nederlandse woningvoorraad.

Onze samenwerkingspartners en opdrachtgevers:

Susteen Partner RUG logo

Logo Natuur en Milieu

Logo Buildinglabel

Susteen Partner Energysense logo

Susteen energiemonitoring powered by Enelogic

Btwteruggaafzonnepanelen Logo

ABN AMRO Logo

Logo BLG Wonen

Susteen Partner Qurrent Logo

Greenchoice Logo

SLIM wonen met energie

Susteen partner Energieloket Groningen

Susteen partner Ga goed logo

Energiek Heusden

Hypotheekrouteplanners logo

ODMH logo

Susteen partner Energiek Leiden logo

Logo Energieloket Zuidoost Brabant

Ook voeren wij veel projecten uit in opdracht van gemeenten, regio’s en provincies. Zo lopen er momenteel bijvoorbeeld adviescampagnes in Tilburg, Heusden, Dongen, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Nijkerk, Westerkwartier en de regio Achterhoek. Een compleet overzicht van onze lopende campagnes vindt u hier.

Ook met Susteen samenwerken?

Heeft uw gemeente, bedrijf of vereniging interesse in een samenwerking met Susteen? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen .

Diensten voor gemeenten

Diensten voor bedrijven

Diensten voor woningcorporaties