Woningverduurzaming van werknemers

De woning wordt in toenemende mate ook een beetje kantoor.  Werkgevers pakken hun rol in de verduurzaming van woningen van hun werknemers omdat:

 • woningverduurzaming goed is voor u als werkgever. U draagt bij aan een gezonde werkplek en u profileert zich met een woningverduurzamingsprogramma als een aantrekkelijke en moderne werkgever.
 • woningverduurzaming goed is voor uw werknemers. Een duurzame woning is namelijk comfortabel, gezond en bespaart op de energierekening.
 • woningverduurzaming goed is voor het milieu en past binnen een goed MVO-beleid

Wij kunnen een verduurzamingsproject volledig op maat vormgeven, uitvoeren en u daarbij volledig ontzorgen.

Wat biedt Susteen

Samenwerken met Susteen betekent voor u volledig ontzorgd worden bij de uitvoering van een verduurzamingstraject. U maakt de keuzes hoe medewerkers te benaderen en met welk aanbod. Wij voeren uit. Ons modulaire aanbod bestaat uit:

 

Woningverbeterplan
Onafhankelijke en integrale energieadviezen afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de woning en bewoner op basis van huisbezoek. Deze adviezen zijn inclusief financieringsmogelijkheden, subsidies, garanties, energiemonitoring e.d. Met het energieverbeterplan van Susteen kunnen medewerkers hun woning verduurzamen tot aardgasvrij of energieneutraal. Een onafhankelijk advies met uitvoeringsmogelijkheden voor €190. Deze kosten kunt u als werkgever geheel of gedeeltelijk voor uw rekening nemen.

 

Collectieve inkoopactie voor isolatie-privé of PV-privé project
Met een collectief aanbod van isolatie en zonnepanelen kunnen medewerkers prijsgunstig van de beste kwaliteit producten en bedrijven gebruik maken. Susteen koopt collectief besparingsproducten in, inspecteert de woning, voert een keukentafelgesprek en brengt op wens van de bewoner offerte(s) uit. Er zijn momenteel aantrekkelijke subsidies en financieringsmogelijkheden voor maatregelen. De kosten voor het onafhankelijke woningbezoek bedragen €40. Deze kosten kunt u als werkgever geheel of gedeeltelijk voor uw rekening nemen.

 

Vouchers
Medewerkers in een huurwoning kunnen gebruik maken van een voucher om energiezuinige apparaten, ledverlichting of een inductiekookplaat aan te schaffen. Susteen regelt voor u met een online applicatie het volledige vouchergebruik.

 

Wij ontzorgen werknemers volledig met:

 • Online energieadvisering door middel van een gratis quickscan
 • Onafhankelijke en persoonlijke energieadviezen afgestemd op de wens van de werknemer en mogelijkheden van de woning.
 • Deze adviezen zijn inclusief services rondom financiering, subsidie, garantie, energiemonitoring e.d.
 • Zorgen voor daadwerkelijke uitvoering van duurzame maatregelen.

 

Wij bieden u als werkgever:

 • Wij ondersteunen bedrijven bij de communicatie,
 • Wij leveren onafhankelijk advies over te nemen maatregelen
 • Coördineren de uitvoering van maatregelen.
 • Ons professionele projectmanagement stuurt, samen met u, de projecten aan mede op basis van online dashboard. Zo houdt u altijd een vinger aan de pols.
 • Wij zijn in staat om zowel kleine als grootschalige projecten van vele duizenden woningen op maat te organiseren. Uw wensenpakket is daarbij ons uitgangspunt.
 • Wij beschikken over een goed bereikbare en vriendelijke klantenservice, een team van deskundige adviseurs
 • ondersteunende medewerkers voor communicatie, adviestooling en ICT. Alles staat onder leiding van ervaren projectmanagement.
 • Na afloop rapporteren we inzichtelijk over de behaalde resultaten en de klanttevredenheid.

Onze organisatie staat klaar om ook uw bedrijf vergaand te ontzorgen bij de uitvoering van de verduurzamingstrajecten.

Neem contact op

Interesse in samenwerking met Susteen?

Neem direct contact op met Rob van Haren op 06 26 37 68 82 of vul onderstaand formulier in.